Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Tenorio - Στοίχημα.. Βλέπει τίτλο η Malmö - Δεν είναι καί τόσo αουτσάιντερ η Nantes..

Επιμέλεια-Tenorio


Χαιρετώ όλα τα φιλαράκια, καλή βδομάδα να έχουμε.



Σχετικά καλά θα μπορούσα να πω ότι πήγαμε στα χθεσινά, περάσαμε τετράδα με 27 μονάδες απόδοση , μας έκατσαν Juve,Valencia,Midtjylland καί Inter. Καί τουλάχιστον να έβγαινε μία από τις Estudiantes η Odense, γιά να ήμασταν πολύ καλύτερα.Χαρακτηρίζω καλή τη χθεσινή ημέρα, όσο αφορά σε σημεία πού πέρασαν, ως προς τα δικά μας στοιχηματικά γούστα..

Πάμε να δούμε τι έχουμε στα φρέσκα.


Djugarden - Malmo (2)


Στην τελική ευθεία πλέον έχει μπεί το πρωτάθλημα Σουηδίας, καθώς απομένουν 7 μόλις αγωνιστικές πρίν το τέλος. Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας η Malmo, η οποία διαθέτει την καλύτερη επίθεση καί άμυνα στην κατηγορία.Δυνατό καί σφιχτό σύνολο, πού εσχάτως έχει βελτειωθεί αρκετά αμυντικά, με εξαίρεση το 3-3 με την Advindaberg, έχει να δεχθεί γκόλ σε 7 παιχνίδια.

Σε καλή γενική κατάσταση παραμένει η Djurganden , πού πάντως μεσοβδόμαδα γνώρισε την ήττα εκτός έδρας από την Advindaberg με σκόρ 2-1. Έχασε κάπως έδαφος από τις θέσεις πού οδηγούν στην Ευρώπη, με όχι όμως καί πολύ μεγάλη διαφορά από την 3η Orobro.

Πολύ πιό ανώτερη ομάδα η Malmö, η οποία κυνηγά το πρωτάθλημα, καί βρίσκεται καί σε πολύ καλή κατάσταση.

Επιλογή το διπλό της Malmo σε απόδοση (2,25)



Reims - Nantes (2)

Mετά τις τρείς σερί ισοπαλίες στο ξεκίνημα , ήρθαν καί οί ήττες,καί μάλιστα 3 στη σειρά, γιά την ομάδα της ουραγού Reims.Μουρμούρες ακούγονται γιά τον προπονητή τις ομάδας, με αποτέλεσμα μετά καί τις κακές εμφανίσεις, το όλο κλίμα να μην είναι καί το καλύτερο δυνατό αυτή την στιγμή.

Η Nantes, από την πλευρά της είναι σε καλύτερη σχετικά κατάσταση, διαθέτει περισσότρες λύσεις σε σχέση με την Reims, είναι πίο έμπειρη καί καλύτερη ομάδα.΄΄Εχει θεωρώ τα φόντα να φτάσει στην νίκη, καθώς οί γηπεδούχοι θα έχουν επιπρόσθετο άγχος, κάτι πού μπορει να εκμεταλευτεί η Nantes.

Δεν μπορώ να αγνοήσω το διπλό της Nantes σε απόδοση (3,00) καθώς θεωρώ, πως δεν είναι καί τόσο πολύ το αουτσάιντερ τού αγώνα.





Στη σούμα, σε δυάδα με : Malmo - Nantes.





Kαλά να είστε, τα σέβη μού ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: