Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Πάλι... έθελξε με την απόδοσή του ο Ντιόγκο! i


Βροχή... από γκολ είχαμε τα ξημερώματα στο βραζιλιάνικο ντέρμπι ανάμεσα στην Φλαμένγκο και την Φλουμινένσε, που έληξε ισόπαλο 3-3, ωστόσο το όνομα του Ντιόγκο απουσίαζε και πάλι από τους σκόρερ της αναμέτρησης..

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού που αγωνίζεται δανεικός στην ομάδα του Ρίο Ντε Τζανέιρο για άλλη μια φορά δεν βρήκε δίχτυα, ενώ ήταν από τους χειρότερους σε απόδοση παίκτες της Φλαμένγκο, με συνέπεια ο Ζίκο να τον αποσύρει στον πάγκο στο 68ο λεπτό του αγώνα.

Ο 23χρονος φορ δεν έχει βρει δίχτυα ούτε μια φορά μέχρι στιγμής στο Μπραζιλεϊράο και προβληματίζει εκτός από τους βραζιλιάνους και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που πίστεψαν ότι δίνοντάς τον στην Φλαμένγκο θα μπορέσει να αναγεννηθεί. Φευ, όμως...

Στα του αγώνα, η "Φλου" άνοιξε το σκορ στο 9’ με τον Λεάντρο Εουζέμπιο, όμως, με τα γκολ των Ντέιβιντ (22’) και Νταβίντ (39’), η "Φλα" έκανε το 2-1. Ο Ροντριγκίνιο στο 63’ έκανε το 2-2, ο Ρενάτο δύο λεπτά αργότερα (65’) έδωσε και πάλι προβάδισμα στην Φλαμένγκο, όμως, ο Ροντριγκίνιο χτύπησε και πάλι στο 72’, διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.

Φλαμένγκο: Λόμπα, Λέο Μούρα, Νταβίντ (68’ Ζεάν), Ανχελίμ, Αλβίμ, Τορό, Κλέμπερσον (79’ Μαλντονάντο), Γουίλιανς, Ρενάτο, Ντιόγκο (68’ Μαουρίτσιο), Ντέιβιντ.

Φλουμινένσε: Ραφαέλ, Εουζέμπιο, Γκαμ, Αντρέ Λουίζ (46’ Μαρκίνιο), Μαριάνο, Ντιόγκο, Φερνάντο Μπομπ, Κόνκα, Καρλίνιος, Ροντριγκίνιο, Ουάσινγκτον.



Δεν υπάρχουν σχόλια: