Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Μπλάνκο: "Θέλω να μείνω"


Την επιθυμία του να παραμείνει στην ΑΕΚ εξέφρασε ο Ισμαέλ Μπλάνκο λίγο μετά το τέλος της λήξης του αγώνα της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης. Θέλουν το "κεφάλι" του Κουκουλάκη στην Ένωση.

Ο Αργεντινός άσος φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο Κυριακάτικο ματς της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς από τον αγώνα έλειπαν οι Δέλλας, Λυμπερόπουλος, Γεωεγέας και Καφές, όμως δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει στο παιχνίδι, αποτέλεσμα της κακής ψυχολογίας που βρίσκεται.

Λίγο μετά το σφύριγμα της λήξης, ο 27χρονος επιθετικός τόνισε ξανά πως επιθυμεί την παραμονή του στην ΑΕΚ, πετώντας ουσιαστικά το μπαλάκι στην διοίκηση της ομάδας.

"Στον σύλλογο γνωρίζουν πως θέλω πολύ να παραμείνω. Εγώ κάθε φορά που μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο δίνω το 100% και ο κόσμος το ξέρει. Ο μάνατζερ μου με ενημέρωσε πως η πρόταση της ΑΕΚ δεν είναι σε πλαίσια που θέσαμε, όμως δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα".

Για το παιχνίδι, είπε: "Κάναμε καλό παιχνίδι, αλλά κάποιες στιγμές δεν μας έβγαινε τίποτα. Αργήσαμε βέβαια να πάρουμε μπρος, αφού ισοφαρίσαμε με μια γκολάρα. Δουλειά μου είναι να σκοράρω και όταν δεν το κάνω με ενοχλεί".

Έξαλλος με Κουκουλάκη ο Αδαμίδης

Ποιος είδε τον Σταύρο Αδαμίδη μετά το ματς και δεν τον φοβήθηκε. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ ξέσπασε στα αποδυτήρια της ομάδας για την κακή διαιτησία του Κουκουλάκη ο οποίος στέρησε από την Ένωση τρία πέναλτι.

Δεν αποκλείεται μάλιστα μέσα στην εβδομάδα, μετά και την ανακοίνωση του Βαγγέλη Μαρινάκη, να έχουμε και νέα συνάντηση των μελών της Σούπερ Λιγκ με σκοπό να λυθεί μια και καλή το σοβαρό πρόβλημα που έχει προκύψει.

Όπως και να έχει ο κ. Αδαμίδης έχει ζητήσει την καρατόμηση του Κρητικού ρέφερι, ο οποίος και στο παρελθόν έχει κάνει "εγκλήματα" κατά της ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: