Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Ντάνι: «Να συνεχίσουμε να δίνουμε χαρά στον κόσμο»

Ντάνι: «Να συνεχίσουμε να δίνουμε χαρά στον κόσμο»

Ο Πορτογάλος αμυντικός μέσος του Ηρακλή Ντάνι που αποκτήθηκε τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών από την Ρουμάνικη Κλουζ φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και σχολίασε την παρουσία της ομάδας στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, αλλά και το γεγονός ότι βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Σχολιάζοντας τον αγώνα με τη Λάρισα: «Επρόκειτο για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και είμαι πραγματικά πολύ ευχαριστημένος που κερδίσαμε. Κοπιάσαμε πολύ για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη και γι’ αυτό είμαι τόσο χαρούμενος».

Για το που οφείλεται η πορεία και αν την περίμενε σχολίασε: «Θεωρώ πως οφείλεται στο ότι έχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, με αρκετή εμπειρία, αλλά και μερικούς νεαρούς που διακατέχονται από νοοτροπία νικητή και δείχνουν πολύ καλά στοιχεία. Αυτά είναι που με κάνουν να πιστεύω πως ο Ηρακλής θα έχει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Πραγματικά δεν περίμενα πως θα έχουμε επτά βαθμούς σε τρεις αγωνιστικές, τη στιγμή που είχαμε και παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία μας».

Για τη συνέχεια των υποχρεώσεων υπογράμμισε: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, έτσι είναι δύσκολο και το ματς με την Καβάλα. Δύσκολο ήταν φυσικά και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Πλέον όλοι θέλουν να κερδίσουν τον Ηρακλή, οπότε χρειάζεται συγκέντρωση, ώστε να συνεχίσουμε να πηγαίνουμε καλά στη συνέχεια».

Κλείνοντας ο Πορτογάλος υπογράμμισε: «Προσωπικά έκανα πολύ καλή προετοιμασία ειδικά σε επίπεδο φυσικής κατάστασης κι έτσι ήρθα πολύ φορμαρισμένος στον Ηρακλή. Αυτό που ξεχωρίζω εδώ είναι πως όλοι είναι συνειδητοποιημένοι για την επιτυχία, υπάρχει πραγματικά κινητοποίηση για να καταφέρουν το στόχο. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και να δώσουμε χαρά στον κόσμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: