Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Απογοητεύτηκε ο Τζέραρντ


Οι συμπαίκτες του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ είχαν εμπιστοσύνη στον Βούλγαρο. Ήξεραν πως κάποια στιγμή θα δείξει και στους επίσημους αγώνες πως στην καλή του μέρα είναι παίκτης παγκοσμίου κλάσης. Αυτό δήλωνε εξάλλου μετά το τέλος του αγώνα ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νεμάνια Βίντιτς.

Μπορεί ο 29χρονος επιθετικός να έχει ακούσει πάρα πολλά το διάστημα που βρίσκεται στους «κόκκινους διαβόλους» αλλά η ποιότητα που έχει και το ένστικτό του γκολτζή ποτέ δεν τα έχασε: «Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Ντίμιταρ, αυτά που κάνει με την μπάλα στα πόδια είναι απίστευτα. Πέρυσι άκουσε πολλά γιατί δεν πέτυχε αρκετά γκολ, φέτος σκοράρει συνεχώς και μάλιστα πετυχαίνει κρίσιμα τέρματα».Ο Μπέρμπατοφ έπιασε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ τον Φλοράν Μαλουντά με επτά γκολ και η συνέχεια προμηνύεται ακόμα καλύτερη αφού πλέον αγωνίζεται περισσότερο μέσα στην περιοχή του αντιπάλου.


"Έχει αλλάξει το στιλ παιχνιδιού του σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν. Τώρα πατάει περισσότερο μέσα στην περιοχή και αυτό του δίνει την ευκαιρία να σκοράρει συχνότερα. Αν συνεχίσει έτσι έχουμε μεγάλη πιθανότητα να κατακτήσουμε τον τίτλο. Όσο για τον Μπέρμπατοφ οι προσωπικές διακρίσεις δεν πρόκειται να σταματήσουν να έρχονται αν η απόδοση του συνεχίσει να κυμαίνεται στα επίπεδα που είναι τώρα", κατέληξε ο αρχηγός των «διαβόλων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: