Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΡΗΣ: Κίνδυνος για Ναφτί!


Με τέσσερις αγωνιστικές κινδυνεύει να τιμωρηθεί ο Μεχντί Ναφτί! Ο Γαλλοτυνήσιος μέσος είχε πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού του Άρη, την ώρα που αποβλήθηκε από τον κ. Τριτσώνη (χτύπησε εκτός φάσης τον Μανιάτη). Ο Μανιάτης, που έγινε αναγκαστική αλλαγή, έκανε τέσσερα ράμματα πάνω από το άνω χείλος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σηφάκης αντικαταστήθηκε στο ημίχρονο της αναμέτρησης λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε στη μέση. Εντός της ημέρας ο διεθνής γκολκίπερ θα υποβληθεί σε μαγνητική. Οι πρώτες εκτιμήσεις δεν είναι ανησυχητικές.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Χρήστος Αραβίδης στάθηκε στην κακή κυκλοφορία της μπάλας από πλευράς Αρη και στην έλλειψη ρυθμού. «Δεν ήμασταν καλοί σε κανέναν από τους τομείς που υπερέχουμε. Δεν είχαμε καθόλου καλό ρυθμό και κυκλοφορία της μπάλας και δεν φτιάξαμε ευκαιρίες. Ειδικά στο πρώτο μέρος ήταν ίσως η χειρότερη εμφάνισή μας. Ο Αρης είναι πολύ μεγάλη ομάδα, κοιτάμε μπροστά, έχουμε πολλά παιχνίδια και με αυτά της Ευρώπης. Δεν είναι θέμα φυσικής κατάστασης, έχουμε κάνει πολλές προπονήσεις, πρέπει απλώς να βρούμε τον απαιτούμενο ρυθμό στο παιχνίδι μας».

Από την πλευρά του, ο Χουάν Κάρλος Τόχα τόνισε: «Δεν έπαιξε ρόλο μόνο το γκολ που δεχθήκαμε στο τέλος, αλλά συνολικά η εμφάνισή μας ήταν πολύ κακή. Ειδικά μετά την αποβολή είχαμε πάρα πολλά προβλήματα και δεν μπορέσαμε να απειλήσουμε σχεδόν καθόλου τον Πανιώνιο».

Τέλος, ο Μίσελ Γκαρμπίνι ανέφερε: «Προερχόμασταν από ένα δύσκολο παιχνίδι. Χάθηκε η τακτική μας οργάνωση μετά την αποβολή. Δεχθήκαμε ένα γκολ σε μία ατυχή στιγμή. Η ισοπαλία ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Ο Πανιώνιος έχει ποιοτική ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: