Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

«Φωνάζει» και ο Άρης! Κόντης: «Να πάει σπίτι ο Τρύφωνας», «Χίλια δίκια ο Αδαμίδης»


Την «καρατόμηση» του επόπτη Τρύφωνα για τις υποδείξεις του στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη ζήτησε ο Γιάννης Κόντης.

Ο εκτελεστικός διευθυντή του Άρη, μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Sentra», τόνισε ότι ο συγκεκριμένος βοηθός πρέπει να «κοπεί» από τους πίνακες γιατί αδίκησε την ομάδα του.

Μάλιστα, ο κ. Κόντης υποστήριξε ότι ήταν οφσάιντ το γκολ του Μπάλαμπαν που έκρινε την αναμέτρηση, ενώ επεσήμανε ότι «ο Αδαμίδης έχει χίλια δίκια» να διαμαρτύρεται για τον διαιτητή Koυκουλάκη.

Αναλυτικά μίλησε:

Για την ήττα από τον Πανιώνιο και τη διαιτησία: «Δεν θα επικαλεστώ την κούραση. Ηταν επιεικώς απαράδεκτη η εμφάνιση του Αρη. Η χειρότερη των τελευταίων 4 ετών. Δεν θέλω να αμαυρώσω τη νίκη του Πανιωνίου που ήταν πολύ καλύτερος από μας, αλλά και το γκολ του ήταν οφσάιντ ενώ έπρεπε να αποβληθεί και ο Μανιάτης.

Και για τις δυο φάσεις φταίει ο Τρύφωνας (σ.σ.: επόπτης). Μπορεί ο Μανιάτης να μάτωσε όμως κι αυτός έπρεπε να αποβληθεί. Απλά ο ένας χτύπησε πιο πολύ κι άλλος λιγότερο. Σωστά έπραξε με τον Ναφτί και μάλιστα θα τον καλέσω για απολογία. Οταν ο Μπάλαμπαν είναι ολοκάθαρα οφσάιντ είναι κακός ο διαιτητής. Γιατί να συνεχίζει να παίζει; Γιατί να αποβληθεί μόνο ο δικός μου παίκτης όταν χτυπιούνται και οι δύο; Ο Πανιώνιος άξιζε να κερδίσει αλλά όχι μ’ αυτόν τον τρόπο. Δικαιούσαι στο ποδόσφαιρο ακόμα και κακός να είσαι να κερδίσεις ή να πάρεις ισοπαλία».

Για το γεγονός ότι την προηγούμενη βδομάδα βγήκε ο Μαρινάκης και μίλησε για το πέναλτι κατά του Αρη και υπέρ του ΠΑΟ: «Φωνάζουν ανάλογα με τα συμφέροντά τους κι όταν αυτά θίγονται. Χθες δεν βγήκαν να πουν τίποτα για τον Αρη».

Για τον Τρύφωνα: «Ζητάω κι εγώ όπως έχει γίνει μόδα να φύγει κι ο Τρύφωνας και να πάει σπίτι του. Δεν είναι πρώτη φορά που είναι κακός στην απόδοσή του. Αλλη μια στο Χαριλάου δεν μας έδωσε τέσσερα οφσάιντ».

Για τον Κουκουλάκη: «Για τον Κουκουλάκη που φωνάζει η ΑΕΚ της δίνω χίλια δίκια! Είναι κακός διαιτητής δεν δίνει πέναλτι με τίποτα, πέρυσι με την Καβάλα δεν μας έδωσε τρία πέναλτι! Είναι κακός διαιτητής. Δεν λέω ότι τον βάζουν να σφυρίζει άσχημα, απλά είναι κακός. Εχουμε πολλούς διαιτητές που μπορούν να παίξουν στην κατηγορία».

Για την αντιμετώπιση των διαιτητών: «Αν νομίζετε ότι εμείς στη λίγκα επηρεάζουμε διαιτητές κάνετε λάθος. Ελάτε να δείτε στα αποδυτήρια την συμπεριφορά των διαιτητών. Και είναι μεγάλο λάθος να μην μιλάνε οι διαιτητές. Ίσως θα αποφόρτιζε την κατάσταση αν μιλούσαν. Τώρα ακούγεται μόνο η άποψή μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: