Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Αδαμίδης: "Ανίκανος ο Κουκουλάκης"


Ανίκανο χαρακτήρισε τον διαιτητή της αναμετρησης της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, ο πρόεδρος των κιτρινόμαυρων, Σταύρος Αδαμίδης, με ραδιοφωνική του παρέμβαση, μετά το τέλος του αγώνα.Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ο πρόεδρος της Ένωσης τόνισε:

"Ο κ. Κουκουλάκης είναι ανίκανος. Έχει τελειώσει από το ελληνικό πρωτάθλημα. Απαιτούμε τη διαγραφή του. Ο κ. Πιλάβιος σφυρίζει αδιάφορα. Να χαίρεται την ελληνική διαιτησία.

Μιλάμε για κατάντια του ποδοσφαίρου. Αν έχει στοιχειώδη κρητική λεβεντιά, ο κ. Κουκουλάκης θα πρέπει να μην ξανασφυρίξει. Αυτό το «παραμύθι» πρέπει να σταματήσει, αλλιώς -όπως ξανάπα- το πρωτάθλημα δεν θα τελειώσει. Μιλάμε σήμερα για τρία πέναλτι και μια κόκκινη κάρτα. Συζητάμε για θέματα βίας, ψάχνουμε λύσεις, αλλά δε σκεφτόμαστε ότι και οι κακές διαιτησίες προάγουν τη βία.

Κι ενώ γίνονται όλα αυτά, ο κ. Πιλάβιος σφυρίζει αδιάφορα. Από αύριο πρέπει να κάτσουμε όλες οι ομάδες να συζητήσουμε πως θα συνεχίσουμε, αλλά η ΑΕΚ σήμερα απαιτεί να αποσυρθεί αυτός ο ανίκανος διαιτητής.

Δεν είναι μόνο εκείνος, όμως. Μιλάμε για ένα ολόκληρο σύστημα, το οποίο δεν ξέρω αν -με αυτό που έγινε σήμερα- έκανε μια επίδειξη δύναμης απέναντι στην ΑΕΚ. Είναι ευκαιρία φέτος να προχωρήσουμε μπροστά, όμως ο κ. Πιλάβιος δεν βοηθάει.

Χαρακτηριστικά, στείλαμε μια επιστολή την περασμένη εβδομάδα και δεν έχουμε πάρει απάντηση. Κάθεται στο γραφείο του, κάνει χαιρετούρες, γεύματα, μόστρα και δε δείχνει κανένα ενδιαφέρον για την πρόοδο του ποδοσφαίρου. Διότι, δεν είναι μόνο το καλό της ΑΕΚ. Πρέπει να θωρακίσουμε ολόκληρο το ελληνικό πρωτάθλημα.

Προσωπικά, δεν είμαι ποτέ ικανοποιημένος από το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας. Αν έδινε το πέναλτι, όμως, ειδικά στο 0-0, θα άλλαζε το ματς. Είναι καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος. Δεν έχω μιλήσει με τους παίκτες και τον προπονητή, αλλά μίλησα με τον κ. Κουκουλάκη. Ε, σφύριζε κι εκείνος αδιάφορα. Εγώ του έλεγα για τις φάσεις κι εκείνος έκανε... χάι φάιβ με τους επόπτες. Στην ΑΕΚ επενδύουμε λεφτά, είμαστε μια διοίκηση με νέους ανθρώπους, αλλά έχουμε να αντιμετωπίσουμε συνέχεια το ίδιο κατεστημένο.

Δε διαφωνώ ότι υπάρχει ένα κλίμα καχυποψίας και κάθε σφύριγμα αντιμετωπίζεται έτσι. Όμως, στο συγκεκριμένο ματς μιλάμε για πολλές φάσεις. Μία φάση μπορεί να είναι λάθος, δύο το ίδιο, αλλά όταν είναι τρεις, τέσσερις και πέντε... Υπάρχει διαφορά μεταξύ κακής διαιτησίας και διαιτησίας με δόλο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: