Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Η... Τούμπα έφερε σύσκεψη!


Βαρύ είναι το κλίμα που επικρατεί στον ΠΑΟΚ μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Ολυμπιακό Βόλου και ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης έγινε... σύσκεψη στην ΠΑΕ! Στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έμειναν μέχρι αργά τα μεσάνυχτα οι ιθύνοντες της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας, προκειμένου να αναζητήσουν τα αίτια της ισοπαλίας και της μέτριας εμφάνισης κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.
Συγκεκριμένα, οι Θοδωρής Ζαγοράκης, Παύλος Δερμιτζάκης, Μάκης Χάβος και Παντελής Κωνσταντινίδης βρέθηκαν στα... ιδιαίτερα του γηπέδου της Τούμπας, ώστε να συζητήσουν και να βρουν τον τρόπο που θα ανακάμψει ξανά αγωνιστικά ο μακεδονικός σύλλογος.

Οι επαφές μεταξύ Ζαγοράκη και τεχνικής ηγεσίας θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες, αφού οι Θεσσαλονικείς περιμένουν από την ερχόμενη Κυριακή μια δύσκολη εβδομάδα με τρεις αγώνες σε επτά μέρες.

Εκείνο που αποφασίστηκε είναι να συγκροτηθεί ένα πλάνο που θα βοηθήσει τους βασικούς παίκτες να ανακτήσουν τη φόρμα τους, χρησιμοποιώντας εκείνους που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.
Από την πλευρά τους, οι παίκτες ρίχνουν την ευθύνη στην κακή προετοιμασία, η οποία τώρα βγαίνει σε όλη την ομάδα.

Το σίγουρο είναι ότι οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου του Βορρά» θα πρέπει να ξαναβρούν τον εαυτό τους όσο το δυνατόν συντομότερα γιατί η αγωνιστική περίοδος που ακολουθεί θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τον ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: