Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Ιακουίντα: «Λυπάμαι για την αντίδρασή μου»


Συγγνώμη για την ασεβή χειρονομία που έκανε προς τους οπαδούς της Ουντινέζε ζήτησε ο Βιτσέντσο Ιακουίντα. Ο 30χρονος επιθετικός πανηγύρισε σαν τρελός, όταν η Γιουβέντους πέτυχε το τέταρτο γκολ απέναντι στην πρώην ομάδα του. Συγκεκριμένα, ο Ιταλός σκόραρε και κατευθύνθηκε στους φίλους των «μπιανκονέρι», κλείνοντας με χαρακτηριστικό τρόπο τα αυτιά του.

«Ο Ιακουίντα με απογοήτευσε. Αυτά τα 25 χρόνια δεν έχω ξαναδεί ποτέ τόση ασέβεια προς τους οπαδούς», τόνισε ο πρόεδρος της Ουντινέζε, Τζιαμπάολο Πότσο, και πρόσθεσε: «Τον φέραμε στην ομάδα μας όταν ήταν ένα φτωχό παιδί που αγωνιζόταν στην Καστέλ ντι Σάνγκρο, ομάδα τρίτης κατηγορίας. Τον αναδείξαμε, τον ανεβάσαμε στο υψηλότερο ποδοσφαιρικό επίπεδο, τον ανταμείψαμε αδρά και ύστερα πήγε στη Γιουβέντους. Δεν έπρεπε να φερθεί έτσι».

Από την πλευρά του, ο Ιακουίντα τόνισε: «Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω τίποτα με τον πρόεδρο ή με κάποιον από την ομάδα (σ.σ. Ουντινέζε), τους οποίους σέβομαι απεριόριστα. Η χειρονομία μου είχε αποδέκτες τους οπαδούς της Ουνινέζε.

Σήμερα ήθελα να παίξω και να σκοράρω γιατί προσέβαλλαν εμένα και τη μητέρα μου. Σε κάθε περίπτωση θέλω να απολογηθώ σε όλους. Ήταν λάθος ο τρόπος που αντέδρασα και λυπάμαι. Πέρασα μερικά υπέροχα χρόνια στο Ούντινε και δεν ξέρω γιατί υπάρχει τόση έχθρα απέναντί μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: