Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Ανέλαβε την Ξάνθη ο Παράσχος


Ο Γιώργος Παράσχος θα είναι ο αντικαταστάτης του Νίκου Κεχαγιά στον πάγκο της Skoda Ξάνθης, όπως ανακοινώθηκε το βράδυ της Δευτέρας. Ο 58χρονος Μακεδόνας προπονητής είχε εργαστεί στην ακριτική ομάδα και την προπερασμένη σεζόν, από το Σεπτέμβριο του 2008 μέχρι το Μάρτιο του 2009. Πέρυσι δούλεψε σε τρεις ομάδες, ξεκινώντας από τον ΠΑΣ Γιάννινα, συνεχίζοντας στον Πανιώνιο και καταλήγοντας στον ΟΦΗ.

Όλα δείχνουν πως το ντεμπούτο του θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (18:15), μία ομάδα που υπηρέτησε τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και σαν προπονητής. Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση της Ξάνθης αναζήτησε σε πρώτη φάση τον αντικαταστάτη του Νίκου Κεχαγιά στην αγορά του εξωτερικού.

Ο Νίκος Κεχαγιάς πέρασε νωρίτερα από το προπονητικό κέντρο της ομάδας, ευχαρίστησε τους παίκτες για τη συνεργασία, ενώ τους ευχήθηκε καλή συνέχεια. Ο Χρήστος Πανόπουλος διαβεβαίωσε τους ποδοσφαιριστές πως πολύ γρήγορα θα έχουν νέο προπονητή. Όπως κι έγινε, καθώς λίγη ώρα μετά επισημοποιήθηκε η συμφωνία με τον Γιώργο Παράσχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: