Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Γκουαρντιόλα: «Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους»!


Ιδιαίτερα ανήσυχος για την κατάσταση του Λιονέλ Μέσι εμφανίστηκε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη (2-1) της Μπαρτσελόνα στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους, αλλά όλοι έχουμε ευθύνη απέναντι στον συνάδελφό μας και ο καθένας αποφασίζει κατά βούληση», ανέφερε αρχικά ο 39χρονος προπονητής.

Ερωτηθείς αν παίκτες όπως ο Αργεντινός και ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα πρέπει να προστατεύονται περισσότερο από τους διαιτητές, απάντησε: «Ο Λίο (Μέσι) είναι πάρα πολύ ειλικρινής. Δεν είναι μόνο που σκοράρει, αλλά βοηθάει όλους τους συμπαίκτες του. Οι διαιτητές δεν πρέπει να προστατεύουν μόνο τον Κριστιάνο ή τον Μέσι, αλλά όλους τους παίκτες».

Στη συνέχεια, ο Γκουαρντιόλα τόνισε: «Εάν παίξεις καλά, τότε έχει αρκετές πιθανότητες να κατακτήσεις τον τίτλο. Εάν παίξουν καλά, μπορούν να κερδίσουν ακόμα και στη Μαδρίτη. Δεν λέω ότι οι παίκτες της Ατλέτικο έπαιξαν βίαια, επειδή είναι ένα κακό παράδειγμα. Ήταν σκανδαλώδης ο τρόπος που παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα που κέρδισε το Σούπερ Καπ Ευρώπης. Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: