Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Η Ζιζέλ παίζει ...φούτμπολ!



H κυρία Ζιζέλ Μπούντχεν, σύζυγο του πιο ακριβοπληρωμένου αθλητή στην ιστορία του αμερικάνικου ποδοσφαίρου (NFL), Τομ Μπρέιντι!Ο 33χρονος κουόρτερμπακ συμφώνησε την προηγούμενη εβδομάδα να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς για ακόμα τέσσερα χρόνια, στα οποία θα εισπράξει συνολικά περίπου 57 εκ. ευρώ!

Ωστόσο, ο ...πλούσιος της οικογένειας δεν είναι ο σύζυγος Τομ, αλλά η σύζυγος Ζιζέλ, η οποία πέρυσι βρέθηκε στην κορυφή της περίφημης λίστας του Forbes με τα πιο ακριβοπληρωμένα τοπ μόντελ του κόσμου, με ετήσια έσοδα που ξεπερνούσαν τα 30 εκ. ευρώ!

Η συνολική της περιουσία ξεπερνά τα 200 εκ. ευρώ και το όνομά της έχει συμπεριληφθεί στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness ως το πιο πλούσιο μοντέλο όλων των εποχών.
Η Ζιζέλ Κάρολιν Μπούντχεν είναι 30 ετών, γεννημένη στις 20 Ιουλίου του 1980 στην Οριζοντίνα του Ρίο Γκράντε ντο Σουλ της Βραζιλίας από γονείς γερμανικής καταγωγής.

Έχει πέντε αδερφές, τις Ρακέλ, Γκρατσιέλα, Γκαμπριέλα, Ραφαέλα και Πατρίτσια. Μάλιστα, με την τελευταία είναι δίδυμες, ωστόσο δεν μοιάζουν πολύ!Πήγε σε γερμανικό σχολείο, ωστόσο πλέον δεν μπορεί να μιλήσει γερμανικά. Παρ΄ όλα αυτά, γνωρίζει τρεις γλώσσες, καθώς μιλάει πορτογαλικά, ισπανικά και αγγλικά.

Ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ σε ηλικία 14 ετών, όταν ανακαλύφθηκε από έναν ατζέντη ...τρώγοντας στα McDonalds. Έκτοτε, με όπλο τα τέλεια χαρακτηριστικά του προσώπου της και το εντυπωσιακό κορμί της (1,80μ. με αναλογίες 89-67-91), έχει συνεργαστεί με κορυφαίους οίκους μόδας, όπως οι Christian Dior, Dolce & Gabbana, Missoni, Versace, Givenchy, Bvlgari, Lanvin, Guerlain, Valentino, Ralph Lauren, Chloe, Louis Vuitton, Victoria's Secret κ.α.

Οι φήμες λένε πως το 2007 έλυσε το πολυετές συμβόλαιο της με τη Victoria's Secret επειδή η εταιρία αρνήθηκε να αυξήσει τον ετήσιο μισθό της, ο οποίος μέχρι τότε τής απέφερε μόλις ...5 εκ. δολάρια!
Την έχουν αποκαλέσει "Μίδα", καθώς όποια εταιρία συνεργάζεται μαζί της, παρουσιάζει ...αυτομάτως αυξήσεις στις πωλήσεις της. Σχετική έρευνα που έγινε το 2007 απέδειξε ότι οι εταιρίες που στήριξαν πάνω της τις καμπάνιες τους αύξησαν τα κέρδη τους κατά 15%, σε μια περίοδο που ο δείκτης Dow Jones ανέβηκε μόλις 8,2 μονάδες!

Παράλληλα με τις επαγγελματικές της δραστηριότητες, παρουσιάζει και πλούσια φιλανθρωπική δράση. Μεταξύ άλλων, συμμετείχε στην καμπάνια "I am African" με θέμα τη μάστιγα του AIDS, έχει λανσάρει μια σειρά κοσμημάτων από πλατίνα σε σχήμα καρδιάς, τα έσοδα από τα οποία διατέθηκαν σε νοσοκομείο παιδιών με καρκίνο, ενώ έβαλε την υπογραφή της στα iPods που πωλήθηκαν για να προσφερθεί βοήθεια στα θύματα του τυφώνα Κατρίνα. Εκτός από το μόντελινγκ, έχει δοκιμάσει τις δυνατότητές της και στην υποκριτική, με τη συμμετοχή της στις ταινίες "Taxi" (2004) και "Ο διάβολος φοράει Πράντα" (2006).

Η πιο γνωστή σχέση της ήταν αυτή με τον διάσημο ηθοποιό Λεονάρντο ντι Κάπριο, η οποία κράτησε - με μικρά διαλλείματα - από το 2000 ως το 2005. Με τον σύζυγό της, Τομ Μπρέιντι, γνωρίστηκε το 2006 και ο γάμος τους έγινε ...δύο φορές. Μία τον Φεβρουάριο του 2009 στη Σάντα Μόνικα κι άλλη μία τον Απρίλιο της ίδιας χρονιάς στην Κόστα Ρίκα.

Ο δεύτερος γάμος τους ήταν επεισοδιακός, καθώς οι σωματοφύλακες του ζευγαριού εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό εναντίον δύο παπαράτσι, τους οποίους και πυροβόλησαν, προκειμένου να μην διαρρεύσουν φωτογραφίες από το γάμο, επειδή η Ζιζέλ είχε συμφωνήσει να τις παραχωρήσει αποκλειστικά σε βραζιλιάνικο περιοδικό!
Οι δύο παπαράτσι, ο Ρολάντο Άβιλες και ο Γιούρι Κορτέζ, ισχυρίστηκαν πως οι σφαίρες έσπασαν το παρμπρίζ του αυτοκινήτου με το οποίο διέφυγαν! "Νόμιζα πως αυτή θα ήταν η τελευταία μου δουλειά. Προς στιγμήν νόμιζα πως θα πεθάνω. Η σφαίρα πέρασε ανάμεσά μας", είπε ο Άβιλες, ενώ ο Κορτέζ τόνισε: "Δεν μπορούσα να πιστέψω τι έκαναν. Θα μπορούσα να χάσω τη ζωή μου για κάποιες φωτογραφίες, μόνο και μόνο επειδή η Ζιζέλ δεν ήθελε να δημοσιευτούν"!
Τελικά ο γάμος έγινε όπως τον ήθελε η Ζιζέλ, σε στενό οικογενειακό κύκλο και τη στιγμή του ηλιοβασιλέματος. Οι πληροφορίες που διέρρευσαν έλεγαν πως ο Τομ και η Ζιζέλ δεν έπαιρναν τα μάτια τους πάνω από τον γιο του Τομ, τον μόλις 1,5 έτους Τζον Έντουαρντ Τόμας, ο οποίος ήταν ο καρπός του έρωτά του με την ηθοποιό Μπρίτζετ Μόιναχαν.Λίγο καιρό αργότερα, η Ζιζέλ χάρισε ακόμα ένα αγοράκι στον Τομ. Πρόκειται για τον Μπέντζαμιν Ρέιν, που είδε το φως τον Δεκέμβριο του 2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια: