Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Υπόθεση δωροδοκίας με προεκτάσεις


Η υπόθεση δωροδοκίας του τερματοφύλακα των Τρικάλων ενδέχεται να προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων στις έρευνες για το "βρώμικο κύκλωμα", που φαίνεται πως λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο! Διότι το ΣΔΟΕ περιμένει την έκβασή της προκειμένου να "δέσει" σειρά στοιχείων που έχει συγκεντρώσει τον τελευταίο καιρό και να προχωρήσει σε συνταρακτικές αποκαλύψεις.Δημοσιεύματα του Τύπου δίνουν νέα διάσταση στην υπόθεση της καταγγελίας του τερματοφύλακα των Τρικάλων για απόπειρα δωροδοκίας του από παράγοντα του Λεβαδειακού.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα "ΝΕΑ", το ΣΔΟΕ αναμένει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης, η οποία, εφόσον πάρει και επισήμως το δρόμο της Δικαιοσύνης με την απαγγελία κατηγοριών, είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει οδηγό για την επιχείρηση που έχει στηθεί με στόχο την εξάρθρωση του "βρώμικου κυκλώματος".

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος διαθέτει ακράδαντα στοιχεία από την έρευνα σε κρυφούς λογαριασμούς διαφόρων ατόμων που εμπλέκονται με το ποδόσφαιρο. Τον τελευταίο καιρό δε έχει στραμμένη την προσοχή του σε συγκεκριμένα πρόσωπα και εκτιμάται πως η υπόθεση της καταγγελίας του τερματοφύλακα των Τρικάλων μπορεί να προσφέρει χρυσή ευκαιρία ώστε να "δέσουν" μεταξύ τους πολλά στοιχεία και να γίνουν αποκαλύψεις που θα συγκλονίσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: