Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Πάμπλο Κοντρέρας: "Είναι νωρίς να μιλάμε για τίτλο!"


Ο Πάμπλο Κοντρέρας δεν συμφώνησε απολύτως με τη δήλωση του Θόδωρου Ζαγοράκη ότι "ο ΠΑΟΚ πάει για πρωτάθλημα". Τι δήλωσε σήμερα (20/9) ο Χιλιανός αμυντικός του "Δικέφαλου" και πώς δικαιολόγησε την άποψή του.

Ο Πάμπλο Κοντρέρας δεν είναι από τους παίκτες που φοβούνται να πούνε την άποψή τους και να την υποστηρίξουν. Σήμερα (20/9), σε δηλώσεις που έκανε ο Χιλιανός αμυντικός του ΠΑΟΚ στον Sport 103, δεν συμφώνησε απολύτως με την πρόσφατη τοποθέτηση του προέδρου της "ασπρόμαυρης" διοίκησης, Θόδωρου Ζαγοράκη, ο οποίος υποστήριξε ότι ο "Δικέφαλος" πάει για την κατάκτηση του τίτλου αυτή τη σεζόν. Προτίμησε να κρατήσει πιο χαμηλούς τόνους, τονίζοντας ότι είναι νωρίς να πει κανείς κάτι τέτοιο.

Συγκεκριμένα, ο Κοντρέρας απάντησε ως εξής στις ερωτήσεις που του τέθηκαν:

Για το πώς είναι η ομάδα μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό Βόλου: "Δεν είμαστε καλά. Είμαστε στενοχωρημένοι. Πρέπει να είμαστε πάντα πρωταγωνιστές μέσα στο γήπεδό μας. Να παίρνουμε τα παιχνίδια και να έχουμε καλά αποτελέσματα".

Πού αποδίδει την εμφάνιση της ομάδας; "Η εμφάνιση της ομάδας δεν ευχαρίστησε κανέναν. Προσπαθούμε να παίζουμε όσο καλύτερα γίνεται, ειδικά εντός. Ήμασταν πίσω στο σκορ, αλλά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Μένουμε ήρεμοι μετά το αποτέλεσμα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Δεν ξέρω ποια είναι η αιτία για τις κακές εμφανίσεις. Και την περασμένη σεζόν, όμως, γίνονταν κάτι παρόμοιο. Ήμασταν πίσω στο σκορ και προσπαθούσαμε να ισοφαρίσουμε. Πρέπει με καθαρό μυαλό να σκεφτούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε. Είχαμε καλή άμυνα, που τώρα δεν έχουμε και αυτό πρέπει να το το διορθώσουμε".

Μίλησε μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, όπως και ο Λίνο, για κακή προετοιμασία. Τι ήθελε να πει; "Ο Λίνο έκανε σχόλιο προσωπικό. Δεν ξεκίνησε καλή προετοιμασία με την ομάδα. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Λίνο έκανε αυτό το σχόλιο. Προφανώς μίλησε για τον εαυτό του. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν είναι δικαιολογία η κούραση. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός Βόλου, που ήρθε στην Τούμπα για το θετικό αποτέλεσμα. Χάσαμε δύο βαθμούς, που πρέπει να τους πάρουμε στη συνέχεια".

Η δήλωση Ζαγοράκη ότι ο ΠΑΟΚ πάει για πρωτάθλημα, προκαλεί άγχος στους παίκτες; "Δεν θέλω να αναφερθώ στη δήλωση του προέδρου. Μπορεί να πιστεύει ο πρόεδρος ότι ο ΠΑΟΚ είναι σε θέση να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά είναι νωρίς να πούμε κάτι τέτοιο. Βλέπουμε τι συμβαίνει και με τον Παναθηναϊκό, που πήρε την περασμένη σεζόν το πρωτάθλημα, αλλά και με τις άλλες μεγάλες ομάδες, που χάνουν βαθμούς".

Ποιος είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ αυτή τη σεζόν; "Στόχος του ΠΑΟΚ είναι ο ίδιος που ήταν τα δύο προηγούμενα χρόνια. Βήμα βήμα να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται".

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να καλύψει τους τέσσερις βαθμούς που έχασε στα παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης και τον Ολυμπιακό Βόλου; "Χάσαμε βαθμούς, αλλά έχουμε μπροστά μία εβδομάδα να προετοιμαστούμε και να πάρουμε τουλάχιστον αυτούς που χάσαμε στην έδρα μας στον αγώνα με την Ξάνθη, που ακολουθεί στην έδρα του αντιπάλου μας".

Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου χτύπησε καμπανάκι για τον ΠΑΟΚ; Θα είναι έτοιμη η ομάδα για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη; "Δεν χτύπησε κουδούνι κινδύνου. Δεν το βλέπουμε έτσι. Πρέπει να πάμε μέσα στην Ξάνθη και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα γι' αυτό".

Ψυχολογικά και αγωνιστικά θα είναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ για τη συνέχεια; "Έχουμε καλούς παίκτες και ποιότητα ως ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται στο Γιουρόπα Λιγκ και στο ελληνικό πρωτάθλημα, κάνοντας αρχή από το παιχνίδι με την Ξάνθη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: