Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Σίσιτς: «Δεν πετάμε στα σύννεφα»

Σίσιτς: «Δεν πετάμε στα σύννεφα»

Ο Μίρνες Σίσιτς μίλησε σήμερα στην εκπομπή Revolution του «Αθλητικού Metropolis» και στον Κυριάκο Κύρτσο για την πορεία του Ηρακλή στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. «Ίσως να μην πίστευα όταν ερχόμουν ότι θα ήμασταν μετά από τρεις αγώνες στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα όμως τώρα το βλέπω, το πιστεύω και μου αρέσει» είπε αρχικά ο Σίσιτς που ομολόγησε ότι: «στόχος μας ήταν να έχουμε τέσσερις – πέντε βαθμούς στα τρία πρώτα ματς. Τώρα έχουμε επτά και είμαστε ασφαλώς πολύ ικανοποιημένοι».

Για την γενικότερη εικόνα του Ηρακλή υπογράμμισε: «Έχουμε ένα καλό σύνολο παικτών, αφού υπάρχουν έμπειροι ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει σε καλές ομάδες και φυσικά μπορούμε να φθάσουμε ακόμη ψηλότερα. Έχουμε καλό προπονητή, δουλεύουμε σωστά και υπάρχουν σημαντικά περιθώρια βελτίωσης. Είναι σημαντικό πως κερδίζουμε και κάποια στιγμή είναι βέβαιο ότι θα παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο».

Για τις διαφορές που υπάρχουν με την ομάδα που είχε αφήσει και με αυτή που βρήκε τόνισε: «Είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Καμία σχέση μπορώ να πω. Τότε είχαμε πολύ σοβαρά προβλήματα. Δεν κρυβόμαστε φυσικά. Και τώρα υπάρχουν προβλήματα στον Ηρακλή όμως είναι πολύ διαφορετικός ο τρόπος δουλειάς και γενικότερα τα πρόσωπα. Είναι μία καινούρια ομάδα και καινούριοι γενικά άνθρωποι. Θα αποδειχθεί και στο μέλλον ότι έχουν αλλάξει πολλά στον Ηρακλή».

Για την συνέχεια των «κυανόλευκων» τόνισε: «Το πρωτάθλημα είναι πολύ καλό και αποδεικνύεται ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Εμείς θα προσπαθούμε να παίρνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα απ΄ όλους τους αγώνες».

Για τον αγώνα με την Λάρισα είπε: «Έχει πολύ καλή ομάδα η Λάρισα γιατί έχει διατηρήσει έναν σταθερό κορμό από την περσινή σεζόν. Είναι περίπου οι ίδιοι παίκτες με κάποιες καλές προσθήκες. Είχαν καλή απόδοση στο πρώτο κυρίως ημίχρονο όμως εμείς προηγηθήκαμε και θεωρώ πως στο δεύτερο μέρος κρατήσαμε σωστά την μπάλα και μπορούσαμε να έρθουμε στο γκολ σε κάποιες στιγμές. Ξέρουμε ότι όλοι μας κράζουν ότι είμαστε κακοί και δεν παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Όμως εμείς παίρνουμε τους βαθμούς και ξέρουμε πως στην συνέχεια θα έρθει και το καλό ποδόσφαιρο. Δείτε όμως και τους αγώνες. Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήμασταν πίσω και γυρίσαμε το σκορ. Με τον Ατρόμητο μείναμε επίσης πίσω και ισοφαρίσαμε ενώ τώρα με την Λάρισα πάλι μεν μπορούσαμε να μείνουμε πίσω στο σκορ, όμως προηγηθήκαμε και δεν δεχθήκαμε τέρμα. Λένε ότι είμαστε τυχεροί. Μπορεί και να είμαστε όμως εγώ πιστεύω ότι η τύχη πάει με αυτούς που προσπαθούν και πιστεύουν πολύ σε αυτό που κάνουν».

Για την ένταση που υπήρξε στο ματς με την Λάρισα τόνισε: «Υπήρχαν αρκετά νεύρα πραγματικά όμως όλα είναι μέσα στο παιχνίδι».

Για την συμπαράσταση των οπαδών του Ηρακλή, ο Σίσιτς υπογράμμισε: «Είναι καταπληκτική η ατμόσφαιρα στο Καυτανζόγλειο και εκτιμώ ότι στα επόμενα παιχνίδια θα έρθει ακόμη περισσότερος κόσμος. Ήρθε πολύς κόσμος και στο Περιστέρι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο κόσμος είναι πολύ κοντά μας και θέλουμε να τους δίνουμε ικανοποίηση σε κάθε παιχνίδι».

Για την προσωπική του απόδοση είπε: «Θα μιλήσω γενικότερα. Είμαστε μία καινούρια ομάδα που οφείλουμε να βρούμε σύνδεση μεταξύ μας. Προσωπικά θα προσπαθώ πάντα για το καλύτερο. Ξέρω ότι μπορούμε όλοι να βελτιωθούμε και γι΄ αυτό θα δουλέψουμε».

Για το κατά πόσο είναι πρόκληση για τους ίδιους τους παίκτες να κρατηθούν στην κορυφή επισήμανε: «Σε κάθε αγώνα πρέπει να προσπαθούμε για να κερδίζουμε. Δεν είναι στόχος μας η κορυφή. Δεν πετάμε στα σύννεφα. Πάμε να παλέψουμε όλους τους αγώνες και να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Έχουμε πίστη στην ομάδα μας και είμαστε σίγουροι ότι αν παίζουμε δυνατά και συγκεντρωμένα μπορούμε να πετύχουμε πολλά».

Για την γενικότερη εικόνα του πρωταθλήματος είπε: «Τόσο πέρυσι όσο πιστεύω και φέτος το πρωτάθλημα γίνεται πολύ πιο δύσκολο. Οι ομάδες έχουν βελτιωθεί ενώ έρχονται ξένοι ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν. Είμαι αισιόδοξος πως θα έχουμε καλύτερο πρωτάθλημα φέτος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: