Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

«Αντίο Παναγιώτη…»


Περισσότεροι από 2.500 θεατές, αριθμός που κρίνεται ιδιαίτερα μεγάλος, έδωσαν το «παρών» στο φιλικό παιχνίδι που έγινε στη μνήμη του αδικοχαμένου Παναγιώτη Μπαχράμη στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, το οποίο πήρε το όνομα του Μεσσήνιου άσου . Πλήθος παικτών που γνώριζαν τον εκλιπόντα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 13 Αυγούστου, έλαβαν μέρος σε έναν αγώνα διάρκειας 60 λεπτών αφιερώνοντας στο τιμώμενο πρόσωπο κάθε γκολ.

«Ποτούλη (σ.σ το προσωνύμιο του Μπαχράμη), θα είσαι στις καρδιές όλων μας», ανέφερε ένα πανό που είχαν τοποθετήσει φίλαθλοι στο γήπεδο αποχαιρετώντας με τον δικό τους τρόπο έναν φίλο.

Το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, ο πρώην προπονητής του Παναγιώτη Μπαχράμη στη Λάρισα Γιώργος Δώνης, αλλά και παλιοί συμπαίκτες και αντίπαλοί του, όπως ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ Στέλιος Γιαννακόπουλος, οι Νίκος και Σωτήρης Λυμπερόπουλος, Δέλλας, Καλαντζής, Κωνσταντόπουλος, Καούνος κ.α.

Η σύζυγος και οι δύο κόρες του Παναγιώτη Μπαχράμη έλαβαν πλακέτες, ενώ η οικογένεια του ποδοσφαιριστή θα ενισχυθεί με τα έσοδα από τον αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: