Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Primera Division 4η αγωνιστική


Έχοντας περίπου δύο ημέρες ξεκούρασης οι ομάδες της Πριμέρας Ντιβισιόν ρίχνονται στη μάχη της 4ης αγωνιστικής. Παιχνίδι που ξεχωρίζει; Αυτό του «Μεστάγια» ανάμεσα στην πρωτοπόρο και αήττητη, Βαλένθια και την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Τα παιχνίδια:
Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2010
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Μαγιόρκα (21.00)
Η Μπιλμπάο υποδέχεται την Μαγιόρκα σε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν έχουν πείσει με τις εμφανίσεις τους στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Οι γηπεδούχοι έχουν αγωνιστεί μια φορά στην έδρα τους, χωρίς να πάρουν τη νίκη κάτι που αποτελεί είδηση για μια ομάδα που στηρίζεται αρκετά στις νίκες στο γήπεδό της. Η Μαγιόρκα προέρχεται από μια νίκη επί της Οσασούνα και ο Λάουντρουπ προσπαθεί με τετ-α-τετ με παίκτες να ανυψώσει κι άλλο το ηθικό της ομάδας.

Οσασούνα - Ρεάλ Σοσιεδάδ (21.00)
Χωρίς νίκη και χωρίς υπέρ της γκολ η Οσασούνα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα θέλει να κάνει την αρχή απέναντι στην Σοσιεδάδ η οποία πάλεψε αρκετά στην έδρα της με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το κλίμα στους γηπεδούχους δεν είναι καθόλου καλό. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι είναι αποφασισμένοι να πάρουν κάτι καλό από το παιχνίδι αυτό.

Ρεάλ Μαδρίτης - Εσπανιόλ (23.00)
Ανεβασμένη η Ρεάλ Μαδρίτης κάτι που το έδειξε και κατά της Σοσιεδάδ. Απέναντί της η Εσπανιόλ, που είναι σε καλή κατάσταση μετά από τις δύο νίκες στις πρώτες αγωνιστικές και με παίκτες αποφασισμένους για κάτι παραπάνω από μια καλή εμφάνιση στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010
Αλμερία - Λεβάντε (21.00)
Σε καθόλου καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες, οι οποίες παραμένουν χωρίς νίκες στο πρωτάθλημα. Ο προπονητής των γηπεδούχων δοκιμάζει συνεχώς συστήματα μήπως αλλάξει την εικόνα της ομάδας του η οποία πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημα των τελευταίων ετών.

Μπαρτσελόνα - Σπόρτινγκ Χιχόν (21.00)
Η Μπαρτσελόνα καλείται να αποδείξει ότι μπορεί και χωρίς τον Μέσι. Οι Καταλανοί δεν θα έχουν τις υπηρεσίες του μεγάλου τους αστέρα, ο οποίος τραυματίστηκε, απέναντι στη Χιχόν που στην μοναδική της έξοδο στο τρέχον πρωτάθλημα είδε γνωρίζει βαριά ήττα 4-0.

Σαραγόσα - Έρκουλες (21.00)
Σε κακή κατάσταση οι γηπεδούχοι προσπαθούν θα προσπαθήσουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη απέναντι στην Έρκουλες που «επέστρεψε» στις ήττες μετά από τη νίκη-έκπληξη επί της Μπαρτσελόνα. Στη Σαραγόσα ψάχνουν να βρουν τι φταίει για την κακή αρχή. Στην Έρκουλες

Βαλένθια - Ατλέτικο Μαδρίτης (23.00)
Το παιχνίδι της αγωνιστικής. Στην πρώτη θέση και αήττητη η Βαλένθια αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Ο Έμερι δηλώνει ικανοποιημένος από τους παίκτες τους, την στιγμή που η Ατλέτικο Μαδρίτης προέρχεται από δύο ήττες (Άρη και Μπαρτσελόνα). Ο Φλόρεθ θα έχει στη διάθεσή του τον Αγκουέρο.

Η 4η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν:

Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2010
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Μαγιόρκα (21.00)
Οσασούνα - Ρεάλ Σοσιεδάδ (21.00)
Ρεάλ Μαδρίτης - Εσπανιόλ (23.00)

Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010
Αλμερία - Λεβάντε (21.00)
Μπαρτσελόνα - Σπόρτινγκ Χιχόν (21.00)
Σαραγόσα - Έρκουλες (21.00)
Βαλένθια - Ατλέτικο Μαδρίτης (23.00)

Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010
Χετάφε - Μάλαγα (21.00)
Βιγιαρεάλ - Ντεπορτίβο Λα Κορούνια (21.00)
Σεβίλλη - Ρασίνγκ Σανταντέρ (23.00)

Δεν υπάρχουν σχόλια: