Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Πάμπλο Γκαρσία-«Στα τελευταία παιχνίδια έλειπε η καρδιά»


Την δικιά του εκτίμηση για την αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ στα τελευταία του παιχνίδια, έδωσε ο Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Ουρουγουανός μέσος, μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis», τόνισε ότι η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια δεν έπαιξε με καρδιά και πάθος, αλλά παράλληλα υποσχέθηκε την αγωνιστική ανάταση του «Δικεφάλου».

Ο Γκαρσία, αναφέρθηκε στην κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας καθώς και στο κλίμα που επικρατεί μετά την «γκέλα» με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Οι δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία στο «Αθλητικό Metropolis»

«Θα αλλάξουν τα πράγματα. Θα υπερασπιστούμε τη φανέλα του ΠΑΟΚ, μέχρι θανάτου και θα αποδείξουμε φέτος πόσο αγαπάμε αυτήν την ομάδα».

Για την εμφάνιση τη ομάδας και για το αν την επηρέασε ο παράγοντας κούραση

«Στα τελευταία παιχνίδια έλειπε η καρδιά. Το τι ακριβώς συμβαίνει στο κεφάλι του καθενός δεν το ξέρω. Μιλάμε για πολλούς και διαφορετικούς χαρακτήρες. Παίζουμε με την ίδια νοοτροπία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δεν μπορείς να παίζεις πάντα με επιτυχίες. Αυτή είναι και η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Για να έρθουν τα αποτελέσματα στον ΠΑΟΚ πρέπει όλοι να παίζουν με χαρά και καρδιά. Ήταν ένα κακό αποτέλεσμα, δεν το περιμέναμε, δεν παίξαμε καλά. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Η ομάδα δεν παίζει καλά αν και προσπαθεί Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία της ομάδας και να συνεχίσει να παίζει όπως παίζει. Πρέπει να βάλουμε το μυαλό μας στην σωστή πορεία».

Για το αν επηρεάζει τους παίκτες η πίεση από την κερκίδα

«Δεν μπορώ να ξέρω τι νιώθει ο κάθε παίκτης. Ο καθένας έχει τον δικό του χαρακτήρα. Πρέπει όλοι να ξέρουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα που πρέπει να παίζει για να κερδίσει τον τίτλο. Πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Θα διορθώσουμε τα ατομικά μας λάθη, για να επιστρέψουμε στις νίκες. Αρχής γενομένης από το ματς με την Ξάνθη».

Για το αν φταίει η προετοιμασία του Μπερέτα για την εικόνα του ΠΑΟΚ

«Ότι αφορά τον Μπερέτα έχει περάσει. Δεν θέλω να ξαναμιλήσω για εκείνον. Ό,τι έγινε, έγινε. Ένα πράγμα υπάρχει τώρα για εμάς. Η βελτίωση της ομάδας. Το αύριο της ομάδας. Μας ενδιαφέρει να βελτιώσουμε την εικόνα της ομάδας και μετά το κομμάτι της φυσικής κατάστασης».

Για την κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας

«Δεν πιστεύω ότι είναι θέμα της άμυνας. Η άμυνα σε μία ομάδα αν έχει πρόβλημα, είναι συνολικό. Ξεκινά από την επίθεση και τελειώνει στην άμυνα. Ξέρουμε ότι έχουμε πρόβλημα και προσπαθούμε να το λύσουμε. Θα φτάσουμε στα περσινά επίπεδα. Πρέπει, όμως, να παίζουμε με χαρά και καρδιά».

Για το κλίμα στην ομάδα μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό Β.

«Πράγματι υπάρχει αίσθημα πικρίας σε όλη την ομάδα όπως κάθε φορά που δεν κερδίζουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο, εκτός από προπόνηση. Δεν υπάρχει χρόνος για δάκρυα. Θα αντιμετωπίσουμε την κατάσταση, θα την αντιστρέψουμε και θα κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι».


Για το ότι δεν έπαιξε βασικός στον αγώνα με τον Βόλο


«Όλοι έχουν δικαίωμα να παίζουν. Είναι απόφαση του προπονητή. Εκείνος αποφασίζει για το πότε κάποιος, παίκτης θα κάνει ένα διάλειμμα. Εμένα θα μου άρεσε να παίζω σε όλα τα παιχνίδια. Σέβομαι, όμως, το γεγονός ότι παίζουμε σε τρεις διοργανώσεις και πρέπει το ρόστερ να είναι φρέσκο σε όλα τα παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: