Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Ανακοινώθηκε ο Κέρλα!

Παίκτης του Πανσερραϊκού είναι και επίσημα ο Σαμίρ Κέρλα, ο οποίος ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης. Παράλληλα την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό θα χάσουν οι Κάστρο και Παντελιάδης, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει κίτρινες κάρτες.

Στο πρόγραμμα της Τετάρτης, εκτός από τους δύο προαναφερθέντες, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, οι ποδοσφαιριστές του Ντράγκαν Κοκότοβιτς ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής, ενώ ειδικό βάρος έπεσε στον τομέα των αντεπιθέσεων. Είναι δεδομένο πως η ομάδα των Σερρών θα «χτυπήσει» εκεί ακριβώς τον Παναθηναϊκό με σκοπό να του κάνει την «ζημιά». Γι’ αυτό το λόγο το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος αφιερώθηκε εκεί.

Η ανακοίνωση: «Απόψε φτάνει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ. Πρόκειται για τον Semir Kerla από τη Βοσνία – Ερζεγοβίνη και αγωνίζεται σε θέση αμυντικού. Ο Kerla γεννήθηκε στο Σαράγεβο το 1987, έχει ύψος 1,90 και αγωνίστηκε στις ομάδες Radnik Hadzici και Zaljeznicar. Πρόκειται για μεγάλο ταλέντο και μάλιστα πριν από λίγες ημέρες κλήθηκε να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής της χώρας του σe φιλικό αγώνα που θα γίνει με αντίπαλο την Πολωνία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: