Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Απογοητευμένος ο Φέργκιουσον για τη βαριά ήττα από τη Γουέστ Χαμ

Ο αποκλεισμός από τη Γουέστ Χαμ στην προημιτελική φάση του Λιγκ Καπ Αγγλίας δεν ενόχλησε τόσο τον Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, όσο ο τρόπος με τον οποίο έγινε. Η ήττα με 4-0 προκάλεσε απογοήτευση στον Σκωτσέζο τεχνικό ο οποίος είδε τους αναπληρωματικούς παίκτες που χρησιμοποίησε να μην αρπάζουν την ευκαιρία από τα μαλλιά.
"Σίγουρα, δεν το περίμενα αυτό. Εάν αναλύσετε τις φάσεις θα δείτε ότι τα γκολ που δεχτήκαμε ήταν πολύ απλά, ήταν τρομερά γκολ για εμάς. Αυτά τα γκολ μας σκότωσαν. Δεν επιτρέπεται να δίνεις τόσο εύκολα γκολ σε αυτό το επίπεδο", δήλωσε ο Φέργκιουσον στον επίσημο τηλεοπτικό σταθμό του συλλόγου και πρόσθεσε:
"Είχαμε την κατοχή της μπάλας, χάσαμε μια-δυο ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και μία καλή στο δεύτερο με το δοκάρι του Ομπερτάν. Αυτή ήταν μία άτυχη στιγμή. Είχαμε τον έλεγχο του ματς στο ξεκίνημα και παίζαμε καλό ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι το σημείο στο οποίο άλλαξε η ροή του ματς ήταν στο ακυρωθέν γκολ που πετύχαμε. Ηταν καθοριστικό για αυτούς. Ξεσήκωσε τον κόσμο. Αλλά τα γκολ που δεχθήκαμε ήταν φθηνά και κάποιοι από τους παίκτες μας είναι πολύ νέοι για να κουβαλήσουν αυτά τα λάθη και να συνεχίσουν να διεκδικούν τη νίκη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: