Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Εκτός για ένα μήνα ο Μουσλίμοβιτς

Ως επιτυχημένη κρίθηκε η (νέα) επέμβαση που υποβλήθηκε στους κοιλιακούς ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς το πρωί της Τρίτης στο Μόναχο.
 Ο Βόσνιος, που ειδικά φέτος έχει ταλαιπωρηθεί περισσότερο από κάθε άλλη φορά από τραυματισμούς με συνέπεια να έχει χάσει την πλειοψηφία των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ , θα μείνει εκτός δράσης για ολόκληρο τον Δεκέμβριο.
Πρόβλημα υπάρχει και με τον Ανίς Μπουσαϊντί αφού το πρόβλημα στο γόνατό του καθιστά μάλλον απαγορευτική την παρουσία του τόσο στον αγώνα με την Μπριζ όσο και στον Κυριακάτικο εκτός έδρας με την ΑΕΛ στη Λάρισα. Τη θέση του Τυνήσιου θα πάρει ένας εκ των Σνάουτσνερ - Κοντρέρας.
Αν ο αντικαταστάτης του είναι ο Χιλιανός τότε ο «Μίρο» θα πάει αριστερά και θα προκύψει νέο κεντρικό αμυντικό δίδυμο από τους Τσιρίλο - Ζουέλα. Το ιατρικό δελτίο συμπληρώνει η αποχώρηση του Κώστα Χαλκιά από την προπόνηση της Τρίτης λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα.
Στο μεταξύ, η τεχνική ηγεσία αποφάσισε πως ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έχοντας συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες θ' απουσιάσει από τον πρώτο αγώνα του δεύτερου γύρου, στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό.
Εξάλλου, όλα όσα έγιναν στον αγώνα της Τούμπας με τη Βιγιαρεάλ προκάλεσαν την ποινή χρηματικού προστίμου από την ΟΥΕΦΑ ύψους 40.000 ευρώ και την αυστηρότατη προειδοποίηση που μετέφερε αυτοπροσώπως ο Ράινερ Κοχ, μέλος της πειθαρχικής επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας πως αν υπάρξει οτιδήποτε μεμπτό στο αυριανό παιχνίδι είναι πολύ πιθανό η επόμενη ευρωπαϊκή αναμέτρηση στο γήπεδο της Τούμπας να είναι κεκλεισμένων των θυρών. Μέχρι στιγμής υπολογίζεται πως έχουν διατεθεί περίπου 17.000 εισιτήρια, ενώ από τους Βέλγους αναμένονται περίπου 150 άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: