Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Χιμένεθ: "Οπως με τον Ολυμπιακό"

Να παίξει όπως με τον Ολυμπιακό είναι το κλειδί της ΑΕΚ για τον αποψινό αγώνα με τη Χάιντουκ στο Σπλιτ, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο Μανόλο Χιμένεθ.
"Είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για εμάς γιατί θέλω η ΑΕΚ να τα πάει καλά και στην Ευρώπη, όχι μόνο στην Ελλάδα. Παίζουμε με έναν ποιοτικό αντίπαλο. Αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι να διατηρήσουμε την καλή μας φόρμα, να βγάλουμε στο γήπεδο τα θετικά στοιχεία του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και σίγουρα θα πάρουμε κάτι", είπε ο Ισπανός κόουτς της Ενωσης και πρόσθεσε:

"Έχουμε αγωνιστικά προβλήματα. Δεν έχουμε στη διάθεσή μας δύο σημαντικούς παίκτες όπως είναι ο Καφές και ο Τζιμπούρ. Ωστόσο δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες. Δεν θα σταθώ στις απουσίες".
Από την πλευρά του, ο προπονητής της κροατικής ομάδας, Στάνκο Ποκλέποβιτς, είπε: "Είναι ένα ματς που θα κριθεί στο πάθος και στη δίψα για τη νίκη. Ελπίζω ο κόσμος μας να είναι ο 12ος παίκτης μας. Η ΑΕΚ έχει νέο προπονητή και θα κάνει τα πάντα για να μας κερδίσει. Πρέπει να τη σεβαστούμε. Πιστεύω ότι η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη θα κερδίσει το παιχνίδι."

Δεν υπάρχουν σχόλια: