Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Πηλαδάκης: «Δεν δέχομαι απειλές από κανέναν»


Ενοχλημένος λόγω των εξελίξεων στο θέμα Δερμιτζάκη αλλά και με την στάση των οπαδών που αντεδρασαν στο ενδεχόμενο πρόσληψής του, παρουσιάστηκε ο πρόεδρος της Λάρισας, Κώστας Πηλαδάκης.
Είμαι Σπαρτιάτης και δεν κάνω πίσω», τόνισε ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί», σε συνέντευξή του σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλίας. Παρ’ όλα αυτά, σήμερα το πρωί είχε ραντεβού στην Αθήνα και συζήτησε σε καλό κλίμα με ξένο προπονητή, ο οποίος πιθανότατα το Σάββατο θα βρίσκεται στις εξέδρες του «AEL FC ARENA».

Τα όσα συνέβησαν την Τρίτη το βράδυ φαίνεται πως ανάγκασαν τον Πηλαδάκη να αντιδράσει. «Όποιος δεν την αγαπάει την ομάδα δεν θα έρθει στο γήπεδο, γιατί κι αυτό μου είπανε. "Αν πάρεις αυτόν, εμείς δεν θα έρθουμε στο γήπεδο". Τι απειλή είναι αυτή; Εγώ δεν δέχομαι απειλές από κανέναν. Είμαι Σπαρτιάτης και δεν κάνω πίσω. Έχω αποδείξει ότι αγαπώ την ομάδα με πράξεις και όχι μόνο με λόγια. Ρίσκαρα τόσο το μέλλον όσο και τη ζωή των παιδιών μου με το νέο γήπεδο. Στον πάγκο κόντρα στον ΠΑΟΚ θα κάτσει ο Κατσάρας.

Πρέπει να μείνουμε όλοι ενωμένοι και να πεθάνουμε στο γήπεδο για να πάρουμε το τρίποντο. Δεν έχω πάψει να πιστεύω στις ικανότητες του Δερμιτζάκη, όπως πίστευα και στου Παπακώστα. Εγώ κύριοι είμαι ο πρόεδρος της αγαπημένης μας ομάδας, δεν είμαι υπάλληλος κανενός. Δεν ήρθα για να διαχειριστεί κάποιος τα χρήματα μου και να μου λέει ποιον θα παίρνω και ποιον θα διώχνω
», τόνισε ο πρόεδρος των «βυσσινί» στη «ραδιοφωνία Κισσάβου».

Φουλάρει για ξένο προπονητή η ΑΕΛ

Από τη στιγμή που λύθηκε η συνεργασία με τον Γιάννη Παπακώστα, ο πρωταρχικός στόχος της διοίκησης της ΑΕΛ ήταν να δώσει τα ηνία της ομάδας σε έναν τεχνικό από το εξωτερικό, ο οποίος θα πληρούσε τις προϋποθέσεις να κάτσει στον πάγκο του συλλόγου σε μία ιστορική συγκυρία. Το Σάββατο, ως γνωστόν, «μπαίνει» στο νέο «AEL FC ARENA».

Οπότε, η «λύση» Δερμιτζάκη επινοήθηκε από τους διοικούντες την ΠΑΕ, προκειμένου ο Έλληνας τεχνικός να έχει δύο αποστολές με... ημερομηνία λήξεως. Η πρώτη ήταν να κατευθύνει την ΑΕΛ σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ και η δεύτερη να «μπάσει» τον νεοαποκτηθέντα ξένο προπονητή στην ελληνική πραγματικότητα.

Δηλαδή, θα ήταν ο άνθρωπος που θα απορροφούσε τους κραδασμούς σε ένα μεταβατικό στάδιο για την ΑΕΛ. «Κανείς δεν γνώρισε ποιο ήταν το πλαίσιο συνεργασίας με τον Δερμιτζάκη», ανέφερε ο Πηλαδάκης, ο οποίος στη συνέχεια παραδέχτηκε στον «αέρα» ότι το πρωί της Τετάρτης είχε ραντεβού στην Αθήνα με ξένο προπονητή.

Οι πληροφορίες του www.sportfm.gr αναφέρουν πως οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο. Μάλιστα, ο τεχνικός από το εξωτερικό δεν αποκλείεται το Σάββατο να βρεθεί στις εξέδρες του νέου γηπέδου για να παρακολουθήσει το ματς κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Πάντως, το όνομά του δεν έχει γίνει γνωστό, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για έναν προπονητή, ο οποίος έχει θητεύσει σε αγγλικά γήπεδα, ενώ έχει κάτσει στον πάγκο και ενός μεγάλου ευρωπαϊκού συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: