Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Η Μούσα του Brasileirao!



Η Νικόλ Μπαλς είναι 25 ετών, γεννημένη στις 15 Νοεμβρίου του 1985 στη Λονδρίνα του Παρανά της Βραζιλίας. Εργάζεται ως φωτομοντέλο (προφανές), τραγουδίστρια και τηλεπαρουσιάστρια και αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες σελέμπριτις των βραζιλιάνικων σκανδαλοθηρικών εντύπων.
Άρχισε να κάνει τα πρώτα της δειλά βήματα στο χώρο της μόδας σε ηλικία 19 ετών, μετά από παρότρυνση φίλων της, οι οποίοι δεν μπορούσαν να μείνουν απαθείς μπροστά στο ιδιαίτερα χυμώδες κορμί της (ύψος 1,70μ. με αναλογίες 93-61-92). Όταν σε εκπομπή της βραζιλιάνικης τηλεόρασης κάποιος ρεπόρτερ αναρωτήθηκε αν τα προσόντα της είναι φυσικά, εκείνη απάντησε: "Είμαι όπως με γέννησε η μάνα μου και προκαλώ όποιον θέλει να ελέγξει το κορμί μου για να αποδείξει το αντίθετο"! Η έκρηξη στην καριέρα της στο μόντελινγκ έγινε το 2007, όταν κέρδισε τον διαγωνισμό για τη "Μούσα" του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Βραζιλίας! Η Νικόλ εκπροσώπησε στον διαγωνισμό της Ατλέτικο Παραναένσε (ομάδα της οποίας είναι φανατική οπαδός) και συγκέντρωσε την πλειοψηφία των προτιμήσεων των επισκεπτών της αθλητικής ιστοσελίδας "Globoesporte.com", αφήνοντας στη δεύτερη θέση την εκπρόσωπο της Παλμέιρας και τρίτη εκείνη της Κρουζέιρο.Η συγκεκριμένη "νίκη" της εξασφάλισε συμβόλαιο με ένα μεγάλο πρακτορείο μοντέλων του Ρίο ντε Τζανέιρο, αλλά και μονοετή συνεργασία με την αντιπροσωπεία της Ford στη Βραζιλία. Πάντως, η χρονιά που έγινε ευρύτερα γνωστή στο βραζιλιάνικο κοινό ήταν το 2008, όταν παπαράτσι και ρεπόρτερ κουτσομπολίστικων εκπομπών και περιοδικών την εντόπισαν σε ξενοδοχείο του Ρίο ντε Τζανέιρο, παρέα με ένα από τα πιο άτακτα παιδιά των γηπέδων του πλανήτη. Η Νικόλ πέρασε μια νύχτα με τον άπιστο Ρονάλντο, μόλις δύο μήνες μετά το σκάνδαλο που προκάλεσε ο τελευταίος με τρεις τραβεστί ιερόδουλες!Ο Ρονάλντο γνώρισε τη Νικόλ σε ένα ξέφρενο πάρτι σε κλαμπ της βραζιλιάνικης μεγαλούπολης και κλειδώθηκε μαζί της στο δωμάτιο από τις 4 τα ξημερώματα της μίας μέρας μέχρι τις 6 το πρωί της επόμενης!
Η επιστροφή της στο προσκήνιο έγινε τον περασμένο Οκτώβριο, με μια αισθησιακή φωτογράφηση που παραχώρησε στο περιοδικό "Playboy", αφήνοντας ελάχιστες πτυχές του κορμιού της στη φαντασία των αναγνωστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: