Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Μπάντοβιτς αντί Τεννέ στην τεχνική ηγεσία της Κέρκυρας

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στο στρατόπεδο της Κέρκυρας, μετά από την ήττα (τέταρτη στα πέντε τελευταία ματς) της νησιώτικης ομάδας από τον Παναθηναϊκό, καθώς οι Φαίακες έλυσαν την Τρίτη  την συνεργασία τους με τον Μπάμπη Τεννέ και συμφώνησαν με τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο στον αγώνα του Σαββάτου (4/12) κόντρα στον Πανιώνιο.

Η διοίκηση της Κέρκυρας ανακοίνωσε την Τρίτη το φινάλε της συνεργασίας με τον Μπάμπη Τεννέ, ενώ την Τετάρτη θα ανακοινωθεί η συμφωνία με τον Μπόζινταρ Μάντοβιτς που βρίσκεται ήδη στο νησί.

«Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ανακοινώνει τη λύση κοινή συναινέσει της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Τεννέ. Το ΔΣ της ΠΑΕ ευχαριστεί θερμά τον κ. Τεννέ για τη μεγάλη προσφορά του στην ομάδα μας τόσο την περυσινή χρονιά της ανόδου μας στη Σούπερ Λίγκα, όσο και της έως τώρα πορεία μας στο πρωτάθλημα.

Του εύχεται ότι καλύτερο για την συνέχεια της καριέρας του και κάθε προσωπική επιτυχία. Συγχρόνως, η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με το τεχνικό επιτελείο, τους κ.κ. Καλαϊτζίδη Δημήτριο, Λιάπη Κωνσταντίνο, Τσελιόπουλο Χρήστο, ευχόμενη καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: