Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Ταξίδι για μεταγραφές

Ταξίδι με μεταγραφικό σκοπό πραγματοποιούν οι Κώστας Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας Οι δυο παράγοντες του Παναθηναϊκού βρίσκονται στο εξωτερικό για να κάνουν επαφές με εκπροσώπους παικτών που έχουν στην μεταγραφική λίστα τους οι "πράσινοι". Ενόψει Ιανουαρίου ο Παναθηναϊκός έχει δώσει προτεραιότητα στην απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου μέσου. Έναν τέτοιο παίκτη θέλει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα προκειμένου να μπορέσει να εφαρμόσει το αγαπημένο του 4-3-3 και στη νέα του ομάδα. Προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται οι Κώστας Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας, οι οποίοι μέχρι τώρα έχουν κάνει κάποιες επαφές και θα κάνουν πολλές περισσότερες τις προσεχείς μέρες για να βρουν την καλύτερη ποιοτικά και πιο προσιτή οικονομικά, λύση.
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν αποκλείεται οι «πράσινοι» στις μεταγραφές του Ιανουαρίου να ψάξουν στην αγορά, εκτός από τον αριστεροπόδαρο μέσο, για έναν ακόμη χαφ (που να αγωνίζεται δεξιά) και για έναν επιθετικό, που θα μπορεί να δίνει ανάσες του Σισέ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Goal, o Αντωνίου την περασμένη εβδομάδα πήγε στην Ολλανδία για να βολιδοσκοπήσει την περίπτωση του Τέο Γιάνσεν, του 29χρονου χαφ της Τβέντε, ο οποίος πέρσι οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση του τίτλου αλλά, όντας εκρηκτικός χαρακτήρας φέτος τα «έχει τσουγκρίσει» με την διοίκηση και αυτή προτίθεται να τον «βγάλει στο σφυρί» τον Ιανουάριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: