Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

"Τα βραβεία ανήκουν σε όλους"

Μετά τις πολύ καλές του εμφανίσεις ήρθε και η ώρα της επιβράβευσης. Ο Ανδρέας Τάτος παρέλαβε το μεσημέρι της Τετάρτης όχι ένα αλλά δυο βραβεία πολυτιμότερου παίκτη της Super League. Και αυτο γιατι ο κόσμος των ψήφισε για τη 10η αγωνιστική μετά τη νίκη με δικό του γκόλ επι του Πανιωνίου, όσο και για την 12η όπου μάλιστα ο Ατρόμητος πέρασε ν νικηφόρα από την Τούμπα.
Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου σε δηλώσεις του τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τα δύο βραβεία. Για να τα πάρω χρειάστηκε όμως και η βοήθεια των συμπαικτών μου, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχα πετύχει τίποτα. Η ομάδα γίνεται ολοένα και καλύτερη και πιστεύω ότι σύντομα θα βρει το δρόμο της».
Στην ερώτηση αν μπορεί να πει ποιος είναι κατά τη γνώμη του ο ΜVP του Ατρόμητου μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, απάντησε ότι αυτός είναι ο Κώστας Νεμπεγλέρας. Τις απονομές έκαναν το μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ Ατρόμητος Βασίλειος Μπέτσης και ο περιστεριώτης πρώην αθλητής του μπάσκετ Νίκος Κασουρίδης.
Ο Βασίλης Μπέτσης παραδίδοντας στον Τάτο το βραβείο για το ματς με τον ΠΑΟΚ δήλωσε ότι:«Εμείς πιστεύουμε στην αξία του Ανδρέα όπως και σε όλη την ομάδα και με την σημερινή διπλή βράβευση επιβραβεύονται οι κόποι του. Του εύχομαι να είναι πάντα υγιής και να δώσει και άλλες χαρές στον κόσμο της ομάδας».
Ο Νίκος Κασουρίδης παραδίδοντας το βραβείο για το ματς με τον Πανιώνιο τόνισε τα εξής:«Το παιχνίδι του Ανδρέα χαρακτηρίζεται από το πάθος και τις υψηλές του δυνατότητες ως ποδοσφαιριστής. Χαίρομαι που αποτελεί μέλος της «οικογένειας» του Ατρόμητου ο οποίος όπως συνηθίζουμε να λέμε αποτελεί το ποδοσφαιρικό DNA της πόλης μας όπως αντίστοιχα ο ΓΣΠ αποτελεί το μπασκετικό DNA».
Το διπλό βραβείο ήρθε σαν δώρο για τον Τάτο, μια μέρα μετά την ονομαστική του εορτή αλλά και μια επιβράβευση για τις καταπληκτικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί τον τελευταίο μήνα ο 21χρονος χαφ. Ο Δώνης δείχνει να πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του και ο ίδιος ανταποδίδει στον προπονητή του την εμπιστοσύνη που του δείχνει με το να δίνει τον καλύτερο του εαυτό μέσα στο γήπεδο. Επίσης εάν συνεχίσει έτσι δεν θα αργήσει να τραβήξει την προσοχή και το ενδιαφέρον του ομοσπονδιακού τεχνικού Φερνάντο Σάντος ο οποίος έχει δείξει έως τώρα ότι η πόρτα της εθνικής είναι ανοιχτή για όποιον το αξίζει

Δεν υπάρχουν σχόλια: