Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Αυξάνονται οι ελπίδες για Τόρο-Μέλμπεργκ

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού, σχετικά με την συμμετοχή των Βασίλη Τοροσίδη και Όλοφ Μέλμπεργκ απέναντι στην Καβάλα.
Οι δυο ποδοσφαιριστές φαίνεται πως θα προλάβουν το ματς της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, καθώς την Τετάρτη αύξησαν ρυθμούς και όλα δείχνουν πως συμπεριληφθούν στην αποστολή των «ερυθρολεύκων» για το ματς του «Ανθή Καραγιάννη».
Ο Τοροσίδης έχει περισσότερες πιθανότητες να δώσει το «παρών» στον αγώνα με τους «αργοναύτες» και τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσει να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Ο διεθνής Σουηδός αμυντικός από την πλευρά, έχει κάποιες ελπίδες, όμως δύσκολα ο Βάσκος τεχνικός θα ρισκάρει την συμμετοχή του στο ματς με την Καβάλα. Από εκεί και πέρα, ο Μάρκο Μπάντελιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων στη μέση.
Το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού εμφανίζεται καθησυχαστικό σχετικά με την κατάσταση του Σέρβου επιθετικού και τονίζει πως θα δώσει κανονικά το «παρών» στο ματς της Κυριακής. Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Ραούλ Μπράβο, ενώ από την προπόνηση της Τετάρτης απουσίαζε ο Άλμπερτ Ριέρα, ο οποίος είχε πέσει θύμα διάρρηξης τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: