Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Κούπερ: "Να παίξουμε όπως στο Λεβερκούζεν αλλά να πάρουμε κάτι"

Στις δυσκολίες του αποψινού αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης στάθηκε ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ, ο οποίος τόνισε την ανάγκη ο Αρης να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα."Πρέπει να ξεχάσουμε το πρωτάθλημα. Τώρα είμαστε στην Ευρώπη, δεν παίζουμε στην Ελλάδα. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα. Πρέπει να παίξουμε ακόμα καλύτερα από το πρώτο ματς με την Ατλέτικο στη Θεσσαλονίκη. Πρέπει να πρεσάρουμε, να είναι οι γραμμές κοντά και να κάνουμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι για κερδίσουμε στο Βιθέντε Καλντερόν. Μακάρι να κάνουμε ευκαιρίες. Το ποδόσφαιρο είναι τόσο μεγάλο που ουδείς πρέπει να το υποτιμά", δήλωσε χαρακτηριστικά ο κόουτς του Αρη και πρόσθεσε:

"Η ισοπαλία ίσως να μας βολέψει, αλλά δεν πρέπει να μπούμε στο γήπεδο με αυτή τη νοοτροπία. Πρέπει να παίξουμε για τη νίκη. Με τη Μπάγερ στο Λεβερκούζεν κάναμε πολύ καλό παιχνίδι και δεν πήραμε τίποτα. Τώρα κάτι πρέπει να πάρουμε αλλιώς θα μείνουμε εκτός διοργάνωσης".

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Ατλέτικο, Κίκε Φλόρες, τόνισε μεταξύ άλλων: "Γνωρίζουμε ότι ο Αρης παίζει την τελευταία του ευκαιρία στη διοργάνωση. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε στους τελευταίους αγώνες. Πιο πολύ ανησυχώ για την δική μου ομάδα παρά για τον αντίπαλο. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να παίξουμε καλά και απαιτητικά για να κερδίσουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: