Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Χαριστέας: «Η χειρότερη απόφαση που έχω πάρει»

Λάθος στιγμή την καριέρα του χαρακτήρισε την απόφασή του να υπογράψει στην Αρλ ο Άγγελος Χαριστέας, ο οποίος φωτογράφισε την πρώην του ομάδα ως υπαίτια για την κίνησή του αυτή. Ο Έλληνας επιθετικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους σκοπούς του για το μέλλον και την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χαριστέας στην “Equipe”:

«Η απόφασή μου να πάω στην Αρλ ήταν η χειρότερη που έχω πάρει στην καριέρα μου. Έκανα λάθος που υπέγραψα εκεί. Δεν ήταν ο κόσμος μου, ένιωσα αμέσως άβολα. Ποτέ δεν είχα ξαναδεί τόσο ανοργάνωτο ποδοσφαιρικό σύλλογο. Έχω συνηθίσει αλλιώς. Το πρόβλημα ήταν ότι οι διοικούντες την Νυρεμβέργη με πίεσαν πολύ για να φύγω από τη Γερμανία και η πρόταση της Αρλ ήταν η πιο σίγουρη που είχα στα χέρια μου. Ήταν η μοναδική μου ευκαιρία να επανέλθω στο προσκήνιο».

«Ελπίζω να βρω ομάδα τον Ιανουάριο και κυρίως να μην ξανακάνω παρόμοιο λάθος, όπως τον Αύγουστο. Προς το παρόν δεν έχω καμία επαφή με συλλόγους και είμαι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να αγωνιστώ σε κάποια άλλη γαλλική ομάδα. Δεν έχω τίποτα ενάντια στη Γαλλία. Είμαι τριάντα ετών και δεν σκοπεύω να ολοκληρώσω την καριέρα μου από τώρα
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: