Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Kαμπάνα" στον ΠΑΟΚ

Πρόστιμο ύψους 40.000 ευρώ επέβαλε στον ΠΑΟΚ η UEFA για την προσωρινή διακοπή του αγώνα με τη Βιγιαρεάλ στην Τούμπα.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλει να ενημερώσει και να καταστήσει σαφές ότι ενόψει του αυριανού αγώνα εναντίον της Club Brugge KV για την 5η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League απαγορεύεται βάση του πειθαρχικού κώδικα της UEFA:
* Η χρήση και ρίψη εντός του αγωνιστικού χώρου βεγγαλικών, πυρσών, κροτίδων, αντικειμένων.
* Η χρήση laser κατά τη διάρκεια του αγώνα.
* Η χρήση φανών - αερόστατων πριν, κατά και μετά το τέλος του αγώνα.
* Η είσοδος εντός του αγωνιστικού χώρου ακόμη και μετά από τη λήξη τoυ αγώνα.
* Η επίδειξη επιγραφών ή πανό με εθνικιστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.

Τα παραπάνω καταγράφηκαν από τον παρατηρητή της αναμέτρησης ΠΑΟΚ - Villarreal και η παραβατική συμπεριφορά, μικρής μερίδας φιλάθλων μας, οδήγησαν στην επιβολή προστίμου 40.000 ευρώ από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA.
Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει αποδείξει ότι μπορεί και ξέρει να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας, χωρίς ακραίες συμπεριφορές που μπορούν να επιφέρουν ακόμη μεγαλύτερες ποινές, οι οποίες μπορεί να φτάσουν μέχρι και στην τιμωρία της έδρας μας, για τον επόμενο ευρωπαϊκό αγώνα.
Ενημερώνουμε τον κόσμο μας, ότι εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από το εκδοτήριο του γηπέδου της Τούμπας από τις 10 το πρωί μέχρι και την έναρξη του αγώνα, οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:30.
Παρακαλούνται να προσέλθουν ΜΟΝΟ όσοι έχουν εξασφαλισμένη πρόσβαση στο γήπεδο, καθώς θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι και στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας και θα απαγορεύεται η πρόσβαση σε οποιονδήποτε δε φέρει εισιτήριο.
Η πρόσβαση στα παιδιά χωρίς εισιτήριο, οποιασδήποτε ηλικίας, ΔΕΝ επιτρέπεται. Παρακαλούνται επίσης οι φίλαθλοι να αφήνουν κενά τα διαζώματα στις θύρες. Παράλληλα θα γίνει έλεγχος και ενημέρωση του κόσμου από την εταιρία καταπολέμησης απομιμητικών προϊόντων του ΠΑΟΚ, που πωλούνται παράνομα γύρω από το γήπεδο της Τούμπας.
Φίλαθλοι του ΠΑΟΚ,
* Δώστε δύναμη στην ομάδα με τον τρόπο που μόνο εσείς ξέρετε και μπορείτε.
* Προστάτεψε την ομάδα από ακραίες συμπεριφορές.
* Σεβαστείτε την φιλοξενούμενη ομάδα.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: