Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Χάβος: «Να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό»

Αισιόδοξος για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στην Μπριζ έδειξε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Μάκης Χάβος στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για το συγκεκριμένο παιχνίδι. «Η μέχρι τώρα πορεία μας είναι θετική. Όλοι θέλουμε να κερδίσουμε αύριο και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Έχουμε έναν δύσκολο αντίπαλο μπροστά μας, που θα προσπαθήσει να ανατρέψει την κακή εικόνα που έχει μέχρι τώρα στους ομίλους. Στο παιχνίδι επανέρχονται ο Ίβιτς και ο Βιτόλο, αλλά ακόμη έχουμε προβλήματα τραυματισμών».
Για το αφιέρωμα της UEFA, όπου ο ΠΑΟΚ χαρακτηρίζεται ομάδα το 1-0, είπε: «Σε όλα τα παιχνίδια πας για το μηδέν στην άμυνα. Είμαστε μεγάλη ομάδα, θέλουμε να παίξουμε επιθετικά, αλλά πιστεύω ότι με τους παίκτες που έχουμε θα παίξουμε και καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο».
Για το αν θα στοιχίσει η ήττα από τον Ατρόμητο: «Είναι στενάχωρο το γεγονός ότι έχουμε μία ήττα μέσα στην έδρα μας. Είναι θετικό ότι έχουμε παιχνίδι γρήγορα μετά το ματς της Κυριακής», ενώ σχολιάζοντας την Μπριζ υπογράμμισε: «Δεν παύει αν είναι μία πολύ καλή ομάδα. Έχει καλούς ποδοσφαιριστές, χωρίς σκοπιμότητες και χρειάζεται προσοχή».
Ελ Ζαρ: «Στην Ευρώπη υπάρχουν πολλά κίνητρα»
Ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ από την δική του πλευρά, εκπροσωπόντας τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ τόνισε: «Είναι κίνητρο για εμάς να είμαστε στους δυνατούς του χρόνου, αλλά στην Ευρώπη υπάρχουν πολλά κίνητρα. Αύριο θέλουμε να κερδίσουμε και να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση».
Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο απάντησε: «Τώρα έχουμε επικεντρωθεί στο αυριανό παιχνίδι. Για αυτό είμαστε εδώ να μιλήσουμε. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».
Για το αν αγχώνει τον ίδιο ότι δεν πετυχαίνει γκολ σχολίασε: «Όχι δεν μου προκαλεί άγχος, αφού η ομάδα κερδίζει. Εγώ δίνω τον καλύτερο εαυτό μου στο γήπεδο για αυτό. Θέλω να βάλω γκολ, να δώσω ασίστ, αλλά πρώτα από όλα με νοιάζει να κερδίζει η ομάδα».
Για το αν έχει φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης είπε: «Αισθάνομαι καλά. Πέρασα ένα διάστημα προσαρμογής. Πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης, αλλά αισθάνομαι καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: