Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

«Εμείς την πρόκριση κόντρα σε Ολυμπιακό»

Αισιόδοξος ότι ο ΠΑΟΚ θα ξεπεράσει το εμπόδιο του Ολυμπιακού στο Κύπελλο Ελλάδος ΟΠΑΠ και θα πάρει την πρόκριση για την ημιτελική φάση, εμφανίστηκε μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Παράλληλα, εξέφρασε την επιθυμία του να κατακτήσει ένα τίτλο με τον «δικέφαλο του Βορρά», ενώ αναφέρθηκε και στη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Απόσπασμα των δηλώσεων του Στέφανου Αθανασιάδη στον Libero 107,4:

Για το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό:

«Θέλω να κατακτήσω τίτλο με τον ΠΑΟΚ, ένα Κύπελλο, κάτι. Αυτό το θέλει κάθε ποδοσφαιριστής. Έχουμε μπροστά μας για το Κύπελλο τον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι θα είμαστε εμείς που θα πάρουμε την πρόκριση για την ημιτελική φάση».

Για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης:

«Οι απουσίες που έχουμε είναι μεγάλες, λείπουν σημαντικοί παίκτες, τα παιδιά που υπάρχουν, όμως, από πίσω είναι έτοιμα να αντεπεξέλθουν. Σε κάθε παιχνίδι στόχος είναι η νίκη και αυτό θέλουμε όποια και αν είναι τα προβλήματα που έχουμε. Δε ξεκινήσαμε καλά στον αγώνα, αλλά νωχελικά. Καταφέραμε να πετύχουμε ένα γκολ. Από το 50’ ως το 65’ λεπτό κάναμε ευκαιρίες, δεν είχαμε, ωστόσο, την τύχη να πετύχουμε δεύτερο τέρμα για να σφραγίσουμε τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: