Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Μπουσαϊντί: «Δεν είπα ότι φεύγω»

Το γέλιο του Ανίς Μπουσαϊντί προκάλεσαν όσα ψευδώς δημοσιεύτηκαν για την πρόθεση του να αποχωρήσει από την ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο Τυνήσιος αμυντικός εξήγησε σε ραδιοφωνική συνέντευξη ότι δεν έχει σκοπό να αποχωρήσει από τον «δικέφαλο» του Βορρά, τουλάχιστον πριν τη συμπλήρωση της σεζόν.

Ακόμη αναφέρθηκε στον τραυματισμό του, δίνοντας κάποιες πιθανότητες επιστροφής του στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής με τον Άρη, ενώ δεσμεύτηκε ότι οι «ασπρόμαυροι» θα κυνηγήσουν με το ίδιο πάθος και τους τρεις στόχους τους ώστε να έχουν θετικά σε κάθε στοίχημα νέα στο τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε…

Για τη δήλωση του πως θέλει να φύγει από τον ΠΑΟΚ: «Δεν είπα σε κανένα και πουθενά ότι θέλω να φύγω. Είπα στους ανθρώπους της Εσπεράνς ότι ίσως θα μπορούσα να πάω στην ομάδα τον Ιούνιο αν έφευγα από τον ΠΑΟΚ. Μίλησα με τον πρόεδρο της ομάδας και του είπα ότι αν επέστρεφα αυτό θα γινόταν μόνο τον Ιούνιο σε περίπτωση που έφυγα από τον ΠΑΟΚ, αλλά τόνισα επίσης ότι στον ΠΑΟΚ αισθάνομαι καλά.  Όλα αυτά μεταφέρθηκαν στην ιστοσελίδα της ομάδας με ένα τρόπο που όταν τα διάβασα με έκαναν να γελάω».

Για την επιστροφή του και την κατάσταση του τραυματισμού του: «Ο τραυματισμός μου είναι πολύ σοβαρός, ο γιατρός λέει ότι χρειάζεται ένας μήνας για να τον ξεπεράσω. Έχω μπει στην διαδικασία με ελαφρύ τρέξιμο σε περίπου δυο εβδομάδες πιστεύω θα μπω στο πρόγραμμα με τους συμπαίκτες μου. Οι τραυματισμού είναι μέσα στο πρόγραμμα. Δεν είμαι πάντως από τους παίκτες που μπορώ να κάθομαι στην κερκίδα.

Θέλω πολύ να γυρίσω γρήγορα, δεν εξαρτάται, όμως, από μένα. Εύχομαι να μπορέσω να παίξω με τον Άρη, θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου σε αυτόν τον αγώνα. Πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος ή λίγες ημέρες πριν ή λίγες ημέρες μετά το ματς με τον Άρη».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ και τα προγνωστικά αγώνων που ακολουθούν: «Ο ΠΑΟΚ έχει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά γίνεται σε κάθε διοργάνωση. Έχουμε πολλούς αγώνες για το πρωτάθλημα, πρέπει να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα, έτσι ώστε ο απολογισμός που θα κάνουμε στο τέλος της σεζόν να είναι θετικός».

Επιμέλεια : Κατερίνα Μπιτίτσιου

Δεν υπάρχουν σχόλια: