Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Τελευταία κίνηση για Χαβίτο

Παρότι οι άνθρωποι του Άρη είναι ενοχλημένοι από τις δηλωσεις του Φρανσίσκο Χαβίτο, με τις οποίες επιβεβαίωσε, εμμέσως πλην σαφώς, τις επαφές με τον Ολυμπιακό, θα τον καλέσουν για νέες συζητήσεις στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Και κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι. Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να του έχουν καταθέσει πρόταση για τριετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 1,5 εκατομμύριο ευρώ, τη στιγμή που η αντίστοιχη των «κίτρινων» προβλέπει αποδοχές που δεν θα ξεπερνούν κατά πολύ το ένα εκατομμύριο.

Στο περιθώριο της κοπής της πίτας του Άρη, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θανάσης Αθανασιάδης ανέφερε πως οι Θεσσαλονικείς θα καλέσουν τον παίκτη για συζητήσεις: «Είναι στις προθέσεις μας να καταθέσουμε μια τελική πρόταση για την ανανέωση της συνεργασίας, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του Άρη».

Κόκε: «Θα ήταν καλή μια αλλαγή»

«Είμαι πέντε χρόνια στον Άρη, όλα πάνε καλά και ο κόσμος είναι υπέροχος. Με αγαπάνε πραγματικά. Δεν θα μπορούσαν να φανταστούν την ομάδα χωρίς εμένα. Μου αρέσει πολύ αυτό, αλλά, αν έρθει μια πρόταση από μια ευρωπαϊκή ομάδα, δεν θα πω όχι. Είναι δύσκολο να φύγω, αλλά έπειτα από πέντε χρόνια θα ήταν καλή μια αλλαγή», δήλωσε ο αρχηγός του Άρη στο γαλλικό σάιτ “Footmercato”.

Φατί: «Πρόκληση ο Άρης»

Στην ίδια ιστοσελίδα φιλοξενούνται δηλώσεις και του Ρικάρντο Φατί, με τον 24χρονο μέσος να τονίζει πως συνάντηση καλύτερες συνθήκες απ’ ότι περίμενε όταν ήρθε από τη Ρόμα. «Έψαχνα μια νέα πρόκληση και ο Άρης μου την έδωσε. Έχω προσαρμοστεί και προσπαθώ να τα δίνω όλα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση στην Ελλάδα είναι ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο», είπε, ανάμεσα σε άλλα.

Αγώνας δρόμου για Τσέζαρεκ

Οι υποχρεώσεις του Κάρλος Ρουίζ με την εθνική ομάδα της Γουατεμάλας και η δεδομένη την απουσία του τραυματία Σέρχιο Κόκε, αφήνει… ξεκρέμαστο τον Άρη στην επίθεση εν όψει του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Γίνεται αγώνας δρόμου για να είναι έτοιμος ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα οίδημα στον δικέφαλο και από αύριο θα επιχειρήσει να ανεβάσει ρυθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: