Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Συνάντηση Τζίγκερ-Γόντικα

Σειρά επαφών με τους διοικούντες τον Παναθηναϊκό θα έχει από την Τρίτη ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Εκτός απροόπτου, ο Τζίγκερ θα συναντηθεί αύριο με τον Δημήτρη Γόντικα και πιθανότατα, μέχρι το τέλος της εβδομάδας και με τον Αδαμάντιο Πολέμη.

Ο Πολέμης έχει -ήδη- ενημερωθεί πλήρως για τα οικονομικά θέματα και το ίδιο θα γίνει και με τον μεγαλομέτοχο της «πράσινης» ΠΑΕ. Ο Βαρδινογιάννης -έστω, τυπικά- έχει το 54,7% των μετοχών της ΠΑΕ, αν και ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει την επιθυμία του να πέσει το ποσοστό του στο 30%.

Ωστόσο, αυτός, όπως και όλοι οι άλλοι μέτοχοι, έχουν την ηθική υποχρέωση να «τρέξουν» θέματα που «καίνε» την ΠΑΕ και να πάρουν σημαντικές αποφάσεις.

Θα ενημερωθεί, λοιπόν, από τον Γόντικα και στη συνέχεια θα έχει συνομιλία -πιθανότατα και συνάντηση μέχρι το τέλος της εβδομάδας- με τον Πολέμη, προκειμένου να συζητήσουν το μέλλον του «τριφυλλιού».

Το ενδεχόμενο να αναλάβει, τελικά, την προεδρία ο Πολέμης είναι μικρό, εκτός, βέβαια, αν έχει τη βοήθεια του Τζίγκερ και άλλων μετόχων.

Αν δεν συμβεί αυτό, τότε αναμένεται ο Γόντικας να πάρει την έγκριση του Βαρδινογιάννη (και των υπολοίπων) και να συνεχίσει μέχρι το τέλος της σεζόν ως προεδρεύων αντιπρόεδρος.

Ξεκαθαρίζει του Γέντρισεκ

Στα μεταγραφικά… δεν κινείται φύλλο, αλλά η τρέχουσα εβδομάδα θα κρίνει πολλά. Οι «πράσινοι» ενδέχεται να έχουν ακόμα και σήμερα μία (νέα) επαφή με τη Σάλκε και την πλευρά του Έρικ Γέντρισεκ, προκειμένου να περιμένει λίγες μέρες ακόμα, μέχρι να βρεθεί κάποια λύση στα διοικητικά και να αποφασιστεί αν θα γίνει, τελικά, ή όχι, κάποια μεταγραφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: