Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Θεοδωρίδης κατά Κοκότοβιτς

Πολλά παράπονα για τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς εξέφρασε ο Πέτρος Θεοδωρίδης. Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού καταλογίζει στον Σέρβο τεχνικό την πρόθεση να πετάει αλλού το μπαλάκι όσον αφορά στις δικές του ευθύνες για την κακή πορεία της ομάδας.

Ο Π. Θεοδωρίδης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΑ Σπορ, τόνισε:

"Το θέμα είναι να μην ψάχνουμε να βρούμε δικαιολογίες συνεχώς, για μετεγγραφες. Αυτή τη στιγμή, είσαι αναγκασμένος με το υπάρχον υλικό να βρεις την καλύτερη λύση. Βλέπω όμως ότι ο προπονητής μας το μπαλάκι το πετάει συνεχώς αλλού. Μήπως βρήκε κανέναν παίκτη που τον θέλει και δεν τον πήραμε; Ξέρει καλά ότι και εμείς, αλλά και ο ίδιος, εδώ και ένα μήνα ασχολούμαστε καθημερινά με μετεγγραφές".
Και ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού συνέχισε: "Αποκτήσαμε δύο μέχρι στιγμής. Δεν είναι όμως εύκολο όπως ίσως νομίζει ο προπονητής και ο κάθε φίλαθλος. Εμείς μπορεί να φέρνουμε μεταγραφές, αλλά τους απορρίπτει ο προπονητής. Τι να κάνουμε, να επιμείνουμε να τον φέρουμε; Και θα πρέπει να είναι πιο προσγειωμένος και θα πρέπει πραγματικά να μην πετάει συνεχώς το μπαλάκι αλλού και να βελτιώνεται. Να βλέπει και ο ίδιος τα λάθη του. Ήρθαν αρκετοί παίκτες και τους απέρριψε".
Ο Π. Θεοδωρίδης αποκάλυψε ότι ο Κοκότοβιτς είχε απορρίψει το καλοκαίρι τους Στολτίδη, Κωνσταντόπουλο και Ολίσε. "Τώρα έχεις κάποιους παίκτες και πρέπει να ρίξεις το βάρος σου και την προσοχή σου σε αυτούς. Διότι κι εμείς, δεν βγήκαμε ποτέ να πούμε τα λάθη που κάνει ο προπονητής. Έτσι δεν θα πρέπει κι αυτός να πετάει το μπαλάκι σε μας και να λέει έπρεπε η διοίκηση να είχε κάνει μεταγραφές. Εγώ αυτό που έχω δει πάντως, αν και θα ήταν προτιμότερο να την κάνω αυτή την κουβέντα με τον προπονητή, είναι ότι παίζει χωρίς αμυντικά χαφ.".
Ο Π. Θεοδωρίδης κατηγόρησε τον Κοκότοβιτς ότι παίζει όπως η Μπαρτσελόνα. "Δεν μπορεί να το παίζεις αυτό το παιχνίδι με κάθε αντίπαλο. Θα πρέπει πρώτα να φυλάς τα νώτα σου. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη". Με την ευκαιρία διέψευσε ότι συναντήθηκε με την ΑΕΚ για τον Γεωργιάδη. "Και καταρχήν δεν συζητάω εγώ με αυτά τα νούμερα για ποδοσφαιριστή μας. Ούτε συζητάω. Δεν είμαστε για φτύσιμο. Αυτές οι προτάσεις και αυτά τα νούμερα που ακούγονται μας μειώνουν. Και σαν ομάδα κι εμένα σαν παράγοντα".

"Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να δώσει τον Νίνη στη Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ με 400 χιλιάρικα; Εγώ θα σας βάλω δύο παίκτες που είναι τουλάχιστον της ίδιας αξίας. Δηλαδή επειδή είναι στον Πανσερραϊκό, θα πρέπει η τιμή του να είναι πιο χαμηλή; Μπορεί να μην είναι και ίδια ακριβώς, αλλά δεν μπορεί να είναι και 400 χιλιάρικα. Και ο Γεωργιάδης αν πάει σε μια μεγάλη ομάδα και παίξει Ευρώπη η τιμή του θα διπλασιαστεί".

"Εγώ δεν συναντήθηκα με κανέναν και θα πρέπει να πω πως ούτε ξεκινάω να συζητήσω με αυτά τα ποσά. Ο Γεωργιάδης έχει μια ρήτρα, νομίζω δύο εκατομμύρια και όποιος θέλει ας πάει να τα δώσει και να τον πάρει. 400 χιλιάρικα μπορώ να δώσω κι εγώ και να πάρω τον καλύτερο παίκτη της ΑΕΚ. Μου τον δίνει; Έχω τη δυνατότητα για 400 και για 500 και για 800. Κι αυτά που γράφουν ότι φοβούνται μήπως ο Ολυμπιακός τον χτυπήσει, πρέπει να σας πω ότι ο Ολυμπιακός έχει ενδιαφερθεί από το καλοκαίρι για τον Γεωργιάδη. Να σας το πω κι αυτό. Όχι τώρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: