Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Μώραλης: «Προετοιμασία για το καλοκαίρι»

Η απόκτηση του Κουμόρτζι στον Ολυμπιακό είναι ως ένα σημείο «κλεισμένη». Αυτή –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα είναι και η τελευταία για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Μετά από αυτή οι ερυθρόλευκοι δεν θα σταματήσουν να κοιτούν περιπτώσεις παικτών από την ελληνική αγορά, αλλά και κάποιες άλλες που τον ενδιαφέρουν, όπως αυτή του Χαβίτο.

Χθες ο Γιάννης Μώραλης μετά από τη νίκη επί της Κέρκυρας ξεκαθάρισε ότι οι ερυθρόλευκοι θα συνεχίσουν να δουλεύουν για τα μεταγραφικά…

«Έχουμε πάρει τον Μανιάτη που είναι αξιόλογος παίκτης και μπορεί να βοηθήσει. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, σε μία, δύο μέρες θα τελειώσει και το θέμα του Κουμόρτζι. Από κει και πέρα κάνουμε την προετοιμασία για το καλοκαίρι και κινούμαστε σε δύο άξονες. Ο πρώτος ότι θέλουμε καλούς παίκτες και ο δεύτερος ότι θέλουμε καλούς Έλληνες παίκτες», τόνισε.

Όταν ρωτήθηκε αν θα επιχειρηθεί ό,τι και το 1996, όταν ο Ολυμπιακός είχε σαρώσει την ελληνική αγορά, τόνισε: «Θα θέλαμε κάτι αντίστοιχο. Υπάρχουν δύο, τρεις Ελληνες που τους παρακολουθούμε διαρκώς για να αποφασίσουμε αν θα κάνουμε την κίνηση να τους αποκτήσουμε. Το έχουμε ξαναπεί ότι στόχος είναι η όσο το δυνατόν ελληνοποίηση της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: