Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

«Δεν φοβόμαστε την ΑΕΚ»

Για ένα ακόμα παιχνίδι ο Αντώνης Λαδάκης ήταν από τους κορυφαίους του Αστέρα στην ήττα της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ. Ο έμπειρος μέσος όπως υποστηρίζει ο ίδιος πλέον νιώθει πιο ασφαλής αφού έχει παιχνίδια στα πόδια του, ενώ έστειλε το μήνυμα πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πάνε για την νίκη στο παιχνίδι με την ΑΕΚ την επόμενη εβδομάδα στην Τρίπολη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο arcadia-sports.gr.

«Παίξαμε πολύ καλά. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ κρατάμε μόνο την εμφάνιση. Το αποτέλεσμα δεν είναι καλό για εμάς. Αξίζαμε κάτι παραπάνω. Είναι πολύ αισιόδοξο το ότι παίξαμε τόσο καλά σε μια έδρα όπως η Τούμπα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ», τόνισε για την αναμέτρηση με τον «δικέφαλο του Βορρά».

Σχετικά με την απόδοσή του, σχολίασε: «Μ' έχει εμπιστευτεί ο προπονητής μου. Πλέον νιώθω πιο ασφαλής και έχω πολλά παιχνίδια στα πόδια μου».

Την επόμενη εβδομάδα ο Αστέρας αντιμετωπίζει την ΑΕΚ και ο Λαδάκης, πιστεύει: «Είναι δύσκολο ματς. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Σεβόμαστε την ΑΕΚ αλλά δεν την φοβόμαστε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: