Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Έρχονται τρεις για Ηρακλή.- Δηλώσεις Δημητρίου

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Δημήτρης Δημητρίου μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» για τη νίκη επί του Ατρόμητου και για άλλα θέματα που απασχολούν τους «κυανόλευκους»:
«Κερδίσαμε ένα σημαντικό παιχνίδι και η νίκη αυτή αποτελεί βάλσαμο για την ομάδα μας, αφού θέλαμε τους 3 βαθμούς για να ανεβούμε στη βαθμολογία και σε ψυχολογία.Τώρα πάμε στην Κέρκυρα για την πρόκριση και πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι από κάθε άλλη φορά».
Είπε ακόμη: «Απαγορεύονται οι μετακινήσεις φιλάθλων,αλλά ξέρω ότι θα υπάρχουν φίλαθλοι του Ηρακλή και στην Κέρκυρα μεμονομένα. Δεν αφήνουν οι φίλαθλοι την ομάδα,αλλά δεν θα μετακινηθούν οργανωμένα».
Σύμφωνα με απόφαση του Ουζουνίδη ο Χοσέμι που συμπλήρωσε κάρτες, δεν θα παίξει με τον Πανσερραϊκό.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Με τρία νέα πρόσωπα θα είναι ο Ηρακλής από την προσεχή Πέμπτη. Πρόκειται για τους Μπουαζά, Καϊτά (φωτό), Ζερκά. Οι τρεις παίκτες έχουν συμφωνήσει σε όλα με τους κυανόλευκους και θα υπογράψουν το συμβόλαιό τους με την έλευση στη Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα, ο Αμέρ Μπουαζά έρχεται οικογενειακώς το βράδυ της Τετάρτης για μόνιμη εγκατάσταση στη Θεσσαλονίκη. Το αργότερο μέχρι το πρωί της Πέμπτης θα έρθουν και οι Σάνι Καϊτά και Μονσέφ Ζερκά.
Για την περίπτωση Γκαλίτσιου,είμαστε σε αναμονή της απόφασης του Ολυμπιακού εάν θα τον παραχωρήσει ή όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: