Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

«Για τα λεφτά τα κάνεις τα όλα»

Η επικείμενη μετακίνηση του Ροναλντίνιο στην Φλαμένγκο δεν άρεσε στους οπαδούς της Γκρέμιο που περίμεναν ότι ο Βραζιλιάνος σταρ θα επέστρεφε στην μεγάλη του αγάπη. Έτσι, το Πόρτο Αλέγκρε γέμισε με χαρτονομίσματα με το πρόσωπο του Ρόνι ο οποίος προτίμησε τα λεφτά από την μεγάλη του αγάπηΕξαγριωμένοι με τον Ροναλντίνιο είναι οι οπαδοί της Γκρέμιο. Και αυτό γιατί πίστευαν ότι ο Βραζιλιάνος σούπερσταρ θα επέστρεφε στην ομάδα που τον ανέδειξε, αλλά ο ίδιος και ειδικά ο αδερφός του που είναι και ο μάνατζέρ του προτίμησαν την Φλαμένγκο.

Έτσι, το Πόρτο Αλέγκρε γέμισε με χαρτονομίσματα με αποτυπωμένο το πρόσωπο του 31χρονου άσου, ενώ καθημερινά είναι τα πανό στις προπονήσεις της Γκρέμιο που αναφέρονται με τα χειρότερα λόγια.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ροναλντίνιο γυρίζει την πλάτη του στην ομάδα που τον άανέδειξε, αφού το 2001 όταν έκανε το μεγάλο βήμα για την Ευρώπη και την Παρί Σεν Ζερμέν η γαλλική ομάδα εκμεταλλευόμενη ένα νόμο που είχε περάσει το 1998 ο Πελέ, δεν είχε πληρώσει την Γκρέμιο προκαλώντας και τότε την αντίδραση των οπαδών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: