Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Στο Μιλάνο για μεταγραφή Αδαμίδης-Γκρέταρσον!

Στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Μιλάνο βρίσκονται -σύμφωνα με πληροφορίες- οι Σταύρος Αδαμίδης και Άρναρ Γκρέταρσον!

Αργά, το βράδυ της Κυριακής και λίγες ώρες μετά τη νίκη της Ένωσης στις Σέρρες επί του Πανσερραϊκού (3-1) -ματς από το οποίο απουσίαζε, για πρώτη φορά φέτος, ο πρόεδρος του «Δικεφάλου»- κυκλοφόρησε το παραπάνω σενάριο, για μεταγραφικό ταξίδι του Αδαμίδη στην πόλη του ιταλικού Βορρά.

Το ταξίδι, λοιπόν, του προέδρου και του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ έχει να κάνει, όπως όλα δείχνουν, με μεταγραφική υπόθεση της ΑΕΚ.

Έτσι, μετά τη χθεσινή νίκη -και την… μπόλικη ηρεμία που έφερε αυτή- η ΑΕΚ φαίνεται να στρέφεται στη μεταγραφική ενίσχυσή της.

Από την εγχώρια αγορά, πρωταρχικός στόχος φέρεται να είναι ο Γιώργος Γεωργιάδης του Πανσερραϊκού. Ο νεαρός μέσος βρίσκεται ψηλά στη «λίστα» των ανθρώπων του «Δικεφάλου» -και του Μανόλο Χιμένεθ- και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες η Ένωση να κινηθεί για την απόκτηση του.

Στην Αθήνα, εξάλλου, βρίσκεται και ο νεαρός Ισλανδός Γιον Φιόλουσον για να δοκιμαστεί από το Μανόλο Χιμένεθ και αν πείσει τον Ισπανό τεχνικό, τότε θα αποκτηθεί.

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκροτήματος χώρας του και αποτελεί εισήγηση του Γκρέταρσον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: