Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Ενθουσιασμός και συγκρατημένη αισιοδοξία

Η νίκη στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου κάνει τους ανθρώπους της SKODA να κοιτάζουν ψηλά και να κάνουν όνειρα για είσοδο στα πλέι οφς.
Μπορεί στις τάξεις της ομάδας, αλλά και των φιλάθλων, να επικρατεί ενθουσιασμός για την τρίτη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη της Ξάνθης, που στην παρούσα φάση τουλάχιστον, δείχνει να την βγάζει από τη δύσκολη βαθμολογική θέση, ωστόσο ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν δείχνει να συμμερίζεται αυτή την κατάσταση. Ο τεχνικός της ομάδας προσπαθεί να παραμείνει προσγειωμένος στην πραγματικότητα, το ίδιο θέλει να περάσει στους παίκτες του και φυσικά να διορθώσει τα όποια προβλήματα ή ατέλειες έχουν εμφανιστεί.
 Μέσα σ' αυτό το πλαίσιο, σχεδίασε ένα ειδικό πλάνο για ορισμένους ποδοσφαιριστές του, που βλέπει ότι χρειάζονται βελτίωση σε κάποιους τομείς. Ενώ λοιπόν την Τρίτη η ομάδα έχει ρεπό, οι Μιχάλης Ζαρόπουλος, Πέτρος Μάνταλος, Νίκος Τσουμάνης, Σταύρος Σταθάκης, Δημήτρης Κομεσίδης, Θόδωρος Βασιλακάκης, Ζεάν Καριόκα και Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι θα βρεθούν στο προπονητήριο της για ν' ακολουθήσουν ένα ειδικό πρόγραμμα προκειμένου να έρθουν στα επίπεδα των υπόλοιπων παικτών της ομάδας.
Η προπόνηση της Δευτέρας έγινε πρωί και όσοι αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με τον Πανιώνιο έκαναν ασκήσεις αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Απών ήταν ο Παύλος Καθάριος, καθώς έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Νέων για τα δύο φιλικά με το αντίστοιχο συγκρότημα της ΠΓΔΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: