Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Ολική ρήξη στη Ρόμα

Το γυαλί έχει ραγίσει για τα καλά πλέον ανάμεσα στον Κλαούντιο Ρανιέρι και τον Φραντσέσκο Τότι. Η ήττα της Ρόμα από τη Σαμπντόρια έφερε για άλλη μια φορά στο προσκήνιο την κόντρα των δύο ανδρών. Ο αρχηγός της Ρόμα μπήκε αλλαγή στις καθυστερήσεις. Πριν περάσει στον αγωνιστικό χώρο, γύρισε προς τον προπονητή του και του είπε: «Τι γίνεται τώρα αρχίζει το παιχνίδι;». Μάλιστα, κατά την διάρκεια της περασμένης εβδομάδας είχε κάνει λόγο για «θλιβερά πρόσωπα» μέσα στην ομάδα, φωτογραφίζοντας τον προπονητή του.

Ο Ρανιέρι εξήγησε την απόφασή του να βάλει τον Τότι στις καθυστερήσεις λέγοντας χαρακτηριστικά: «Νόμιζα ότι είχε κάτι περισσότερο από τρία λεπτά. Του είπα ότι μια μαγική στιγμή του θα ήταν αρκετή για να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Ξέρω ότι δεν είναι ευτυχισμένος όταν δεν παίζει, αλλά εγώ πάντα θα πιστεύω ότι είναι ένας πρωταθλητής».

Ο Ιταλός τεχνικός συνέχισε να πλέκει το εγκώμιο του 34χρονου μέσου. «Όλα αυτά που λέω είναι ένα σημάδι εκτίμησης που τρέφω για τον Τότι. Δεν είναι έλλειψη σεβασμού. Είναι ο αρχηγός μας και σημείο αναφοράς για τον σύλλογο. Ο Φραντσέσκο έχει δώσει τα πάντα από τότε που επέστρεψε. Κάτι δεν πήγε καλά, αλλά δεν είναι δικό του λάθος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: