Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Πιάνει δουλειά ο Κωστένογλου

Με στόχο να ανατρέψει άμεσα την κατάσταση στη Λάρισα και να την σώσει από τον υποβιβασμό ο Νίκος Κωστένογλου αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας. Ο Καβαλιώτης τεχνικός βρίσκεται από χθες στην πόλη και σήμερα αναμένεται να κάνει την πρώτη του προπόνηση, αφού νωρίτερα έχει ανακοινωθεί η πρόσληψή του από την ΠΑΕ.

Ο Κωστένογλου θα αρχίσει σήμερα τη δουλειά έτσι ώστε η Λάρισα να εμφανιστεί όσο πιο έτοιμη μπορεί για να διεκδικήσει τη νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή στην επόμενη αγωνιστική.

Από την πλευρά της η διοίκηση δεν είναι διατεθειμένη να ρίξει… λευκή πετσέτα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Πηλαδάκης είναι αποφασισμένος να βοηθήσει την ομάδα με μεταγραφικές κινήσεις.

Ο Νίκος Κωστένογλου συνομίλησε χθες με τους υπεύθυνους της ΑΕΛ και ενημερώθηκε για λεπτομέρειες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εικόνα που θα έχει η ομάδα στις επόμενες αγωνιστικές θα είναι ικανή να διατηρήσει τον Έλληνα τεχνικό στον πάγκο της, ακόμη κι αν ο στόχος της παραμονής δεν επιτευχθεί.

Εφόσον υπάρξει βελτίωση –ακόμη κι αν αυτή δεν συνοδευτεί με παραμονή- τότε στην ΠΑΕ έχουν αποφασίσει να διατηρήσουν τον Κωστένογλου στον πάγκο. Από την ΠΑΕ εκτιμούν το γεγονός ότι δέχθηκε να βοηθήσει την ομάδα την στιγμή που άλλοι Έλληνες τεχνικοί αρνήθηκαν, αλλά και για να προετοιμάσει την ΑΕΛ από τώρα έτσι ώστε να επιστρέψει σύντομα στη Σούπερ Λίγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: