Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

«Άγιαξ» στο γήπεδο, βλαξ στην εξέδρα!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα ματς που κράτησε περισσότερο από 3 ώρες κέρδισε 1-0 τον ΟΦΗ και έκανε το μεγάλο βήμα ανόδου! Όμως η βλακεία ενός οπαδού που χτύπησε τον Βεζυρίδη τον βάζει σε περιπέτειες!
Πολλά χρόνια πίσω πήγε το ποδόσφαιρο στα Γιάννενα, καθώς στο ντέρμπι του ΠΑΣ με τον ΟΦΗ για τη Football League έγιναν... σημεία και τέρατα! Είναι χαρακτηριστικό ότι το ματς διακόπηκε για περίπου μία ώρα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου όταν οπαδός εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκε στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Βεζυρίδη! Ο Μπερτέν επιτέθηκε με τη σειρά του στον ταραξία, που όμως έφτασε ανενόχλητος στην εξέδρα και κρύφτηκε!
Ο αγώνας σταμάτησε καθώς ο διαιτητής Λαμπρόπουλος έφυγε στα αποδυτήρια. Mετά από διαβουλεύσεις επανάρχισε χωρίς τον Βεζυρίδη, που διακομίστηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να εξεταστεί (τη θέση του πήρε ο Κασμερίδης) αλλά και χωρίς τον Μπερτέν, ο οποίος αποβλήθηκε επειδή χτύπησε τον εισβολέα.
Σημειώνεται πως το ματς είχε διακοπεί τόσο στο 13' λόγω εισόδου οπαδών στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και φραστική επίθεση στον βοηθό αλλά και ρίψη αντικειμένων καθώς και στο 25' όταν και πάλι κόσμος βρέθηκε στον περιβάλλοντα χώρο μετά το τέρμα του ΠΑΣ.
Στα αγωνιστικά, που φυσικά πέρασαν σε δεύτερη μοίρα, ο ΟΦΗ είχε οριζόντιο δοκάρι με τον Κατσικογιάννη στο 11'. Στη συνέχεια, η μπάλα βρήκε στην πλάτη του τερματοφύλακα Σικαλιά και πήρε πορεία προς τα δίχτυα. Ο γκολκίπερ του ΠΑΣ την πρόλαβε προτού περάσει τη γραμμή σύμφωνα με τον διαιτητή σε μία εξαιρετικά δύσκολη φάση, που δεν ξεκαθαρίζει ούτε από το ριπλέι.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 24' με σουτ του Κυριάκου. Ο Μπούρμπος προσπάθησε να διώξει την μπάλα αλλά δεν τα κατάφερε.
ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Σικαλιάς, Ντάσιος, Κώτσιος, Πάντος, Βάντερσον, Κεϊτά, Κυριάκος, Ντε Βινσέντι, Τζάνης, Μπακαγιόκο, Σιαλμάς.
ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης (45' Κασμερίδης), Πίτσος, Κάλαϊτζιτς, Ψωμάς, Κιάσσος, Μπούρμπος, Βλόνταρτσικ. Κατσικογιάννης, Μπερτίν, Γιακούμπου, Αγρίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: