Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Nαυαγεί του Κουμορτζί στον Ολυμπιακό

Χάνει έδαφος για τον Ολυμπιακό το θέμα απόκτησης του Μπερνάρ Κουμορτζί, μετά τις έντονες αντιδράσεις των οπαδών της νεοσμυρνιώτικης ομάδας προς το πρόσωπο του Γκανέζου μέσου, αλλά και της καλής εμφάνισης του Φρανσουά Μοντέστο κόντρα στην Κέρκυρα.
Σύννεφα εμφανίζονται στον Ολυμπιακό όσον αφορά τη μεταγραφική υπόθεση του Μπερνάρ Κουμορτζί.  Οι έντονες αντιδράσεις των οπαδών του Πανιωνίου προς το πρόσωπο του Γκανέζου μέσου και του Γεράσιμου Βεντούρη, αλλά και οι δηλώσεις του νέου προέδρου του Πανιωνίου ότι δεν χειρίστηκε σωστά το θέμα της μεταγραφής του Αφρικανού χαφ από πλευράς έμψυχων ανταλλαγμάτων, δημιουργούν νέα δεδομένα στην υπόθεση.
Στην πειραϊκή ομάδα δείχνουν ιδιαίτερα προβληματισμένοι από την όλη κατάσταση και κρίνουν σκόπιμο να μην ασχοληθούν τη δεδομένη στιγμή, αφήνοντας τον Γκανέζο μέσο στη Νέα Σμύρνη.

Σε αυτό έχει συντελέσει και η εξαιρετική παρουσία του Φρανσουά Μοντέστο στη θέση του ανασταλτικού μέσου κόντρα στην Κέρκυρα. Ο Γάλλος έδειξε πολύ καλό πρόσωπο.
Παράλληλα τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί μία άκρατη φημολογία, που θέλει τους Ερυθρόλευκους να εξετάζουν σοβαρά μία περίπτωση από το εξωτερικό, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: