Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Κερδίζει στο νήμα ο Μουρίνιο

Ο Ζοσέ Μουρίνιο φαίνεται πως θα είναι ο νικητής του βραβείου του προπονητή της χρονιάς, που θα απονεμηθεί το βράδυ στη Ζυρίχη μαζί με τη Χρυσή Μπάλα στο γκαλά της FIFA.

Αν και όλες τις προηγούμενες ημέρες λεγόταν και γραφόταν πως ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, που οδήγησε την Ισπανία στην κατάκτηση του Μουντιάλ για πρώτη φορά στην ιστορία της, θα έπαιρνε τον τίτλο του κορυφαίου, τις τελευταίες ώρες διαρρέεται πως ο Πορτογάλος συνάδελφός του θα είναι αυτός που θα επιβραβευτεί για το τρεμπλ που πανηγύρισε με την Ίντερ. Τρίτος σε προτιμήσεις θα είναι ο Πεπ Γκουαρντιόλα, πρωταθλητής Ισπανίας με την Μπαρτσελόνα.

Σε ό,τι αφορά για τη Χρυσή Μπάλα, τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα. Ο σκόρερ του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Αντρές Ινιέστα, λέγεται πως έχει τον πρώτο λόγο, αλλά πολλοί πιστεύουν στις πιθανότητες του Τσάβι να «κλέψει» το βραβείο από τον συμπαίκτη του. Ο Λιονέλ Μέσι, λόγω της μέτριας παρουσίας του με την Αργεντινή στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά κι επειδή δεν συνηθίζεται να δίνεται το βραβείο για διαδοχικές χρονιές σε έναν παίκτη, δύσκολα θα αποφύγει την τιμητική τρίτη θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: