Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Σπυράτος για Άραβες: «Θα έρθουν Τετάρτη ή Πέμπτη»

Ο εκπρόσωπος των Αράβων υποψήφιων επενδυτών του ΠΑΟΚ, δικηγόρος κ. Σπυράτος μίλησε στο «Μετρόπολις 95,5″ για το ενδεχόμενο της άφιξης του Οντέι Ελ Σαμαρί μέσα στην εβδομάδα:
«Μιλάνε κάθε μέρα σχεδόν με τον κ. Ζαγοράκη, ο οποίος είναι πλήρως ενημερωμένος από τον κ. Οντέι για όσα συμβαίνουν στο Κατάρ. Θα ερχόταν την Παρασκευή ο κ. Οντέι, αλλά κάποιες επιχειρηματικές επαφές που είχε στο Κατάρ δεν του επέτρεψαν να έρθει. Αυτό θα γίνει μέσα στην εβδομάδα,πιθανολογώ Τετάρτη ή Πέμπτη και οι πρώτες επαφές με τον ΠΑΟΚ θα γίνουν από την προσεχή Δευτέρα».
Κι ακόμη: «Δεν έχω πληροφόρηση ότι κάτι χαλάει σε όλο τοσκηνικό, αντίθετα, πιστεύω ότι όλακυλούν βάσει του σχεδιασμού που είχε εκπονηθεί από την αρχή. Δεν μπορώ όμως να μιλήσω με σιγουριά για τοτι θα γίνει, αυτό θα το πεί ο κ. Οντέι, σε συνέντευξη Τύπου την οποία θα δώσει πριν τις 20 Ιανουαρίου, ημερομηνία που είναι καταληκτική για το ενδεχόμενο επένδυσης στον ΠΑΟΚ ή όχι».
Για το νέο γήπεδο: «Δεν το έθεσε το θέμα αυτό η ΠΑΕ ΠΑΟΚ,αλλά είναι πρόταση του κ.Οντέι προς το fund των επενδυτών που ενδιαφέρονται για τον ΠΑΟΚ, δεδομένου ότι θα πρέπει να γίνει και το επόμενο βήμα και ένα καινούργιο γήπεδο προσελκύει τους επενδυτές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: